over breien

 

Stijlvolle jas gebreide jas

Brei-modellen met beschrijvingen van de langste en breedste vacht nu een beetje weegt meer dan een kilogram. Alle materie in het garen, namelijk de samenstelling en het spinnen van de nieuwe technologie, waardoor garen krijgt extra volume en dan wordt het licht als een veertje. Bovendien is het niet zinken, en de bijbehorende product uit het bezit zijn vorm goed.

Kies een jas gemengd garen met de toevoeging van polyamide, waardoor het product zeer sterk, en de zorg voor hen gemakkelijker. Voor dit garen wordt gebreid jasje snel en gemakkelijk, is de consumptie sterk verminderd, maar relatief klein voor een dergelijke "massale" gewicht product veilig is, dat het zal blijven toenemen in lengte. Belangrijk: met de hand gewassen, gedroogd in deze uitgebreide vorm van de ondergrond!

Een stijlvolle jas, maakte het gebruikelijke patroon van octrooi-melange garen in bordeaux. Luxe-item, maar het is beschikbaar voor beginners: presteren, de spectaculaire reliëf genoeg om te kunnen breien en averecht alleen het gezicht lus. Wapen van natuurlijke wol gebreide kostbare zand kleur. Afneembare kraag van pluizige nep bont, waardoor de vacht een bepaalde stijl, uitgesneden en naaide snel en gemakkelijk.

Gedetailleerde instructies voor het breien en naaien     Jas tot aan zijn enkels. Aan de binnenkant motorkap, is verbonden via een bulk-en licht garen is erg warm en gezellig. Een stijlvolle jas gebreide jas patroon breienWat moet er in een koele weer!

Een perfecte aanvulling op een wandelende kledingkast. "Dimensieloze" patchwork poncho, acht met elkaar verbonden knit pleinen plus Golf Plus surround kraag en lange dichte franje Had er concept in breigoed "little black coat ', zoals de kleine zwarte Dress vysoykoy in de mode, dan zou er precies hetzelfde uitzien als het model raglan aangesloten op plaat vlecht maakt gebruik van slechts een soort - zowel vrouwelijk en een sterke terugkeer van de jaren '70: een zacht vloeiende vacht tot aan zijn enkels.     Het model is uitgerust met een kraag, ritssluiting-down van boven naar beneden en ruime "opengewerkte" zakken.

Functioneel, mooi en modern! Een dun laagje van de midi aanverwante fijne reliëf van garen verven, met de toevoeging van een sectionale mohair garen. Zeer elegant en vrouwelijk model Het model is gemaakt van zacht mohair garen in een zwakke draai twee draden.     Tselnovyazanye jaszakken, zonder dat het breken van de patroon, steek de "zeis" maxi precies de breedte - het is mooi en praktisch! Dit is het geval wanneer de patroon breien is gecontra-indiceerd.

Het gewenste effect wordt bereikt enkel door omzoomde garen dat het oppervlak van een zelfkant web van uniforme dichtheid vormen. Vacht met geen sluitingen met twee zakken. past eenvoudig en zeer snel is een ander model van de roest-gekleurde garens die doet denken aan bont. Een zeer warme poncho-dragen geweldig alternatief voor een jas, de patronen van diamanten, vlechten en gebreide "hobbels" sieren dit model uit ongebleekte garens.

Dit is de exclusieve en zeer luxueuze vacht is niet normaal en zeer effectieve combinatie van zware reliëf jersey met pluizige vacht.     Zonder dat verliest een afneembare kraag en een vleugje extravagantie verandert in een elegant shazyubl waarop de Ierse klassieke patroon verschijnt in al zijn glorie! Crochet Eton kraag, waardoor het model van perfectie, bont is geen belemmering! Klassieker in elk opzicht.

Een harmonieus design, rijke kleur van schone, comfortabele lengte, volume niet te hard en zonder franje tot finish Dit model vereist passende toevoegingen: deze jas is de best passende rechte smalle broeken, en schoenen uit elegante schoenen of laarzen met hakken longen.

lus, patronen breien, patronen, kleding, breien