over breien

 

Trenchcoat

Elk type van kleding om hun rechtmatige plaats te vinden in de garderobe van de moderne mens, moesten we een weg te gaan. En velen van hen waren oorspronkelijk ontworpen niet als vrijetijdskleding, en bijvoorbeeld, of als een werkende uniform.

Een goed voorbeeld is de Top naar datum, het type bovenkleding - trench coat, geschiedenis en evolutie van die van het begin tot de dag van vandaag is niet minder interessant dan de moderne en lichte model van dit ding.  Zoals velen al geraden, de trench coat was niet bedacht voor gewone mensen, en voor leden van het Britse leger, die dienden en vochten voor hun land.

De naam trench coat bestaat uit twee Engels woorden en trench coat, waarvan de eerste duidt op een greppel, goed, de tweede - een regenjas.  De eerste maker van de trenchcoat is een Britse ontwerper Burberry (Burberry).  Wat is dit artikel van kleding? Trenchcoat - het is een double-breasted coat, button-down, met een kraag en dergelijke typische militaire details zoals epauletten, juk rug, band aan de mouwen en binden de riem.

Dit is dus we kunnen trenchcoat nu zien, het enige verschil. Welke stijl werd een strak zittend en meer sierlijke lijnen van het silhouet.  Een trenchcoat wordt beschouwd als de voorouder van de mac zijn.  Tijdens de periode van 1899-1902. Trenchcoat was gemaakt van een gepatenteerde waterdichte stof Burberry - gabardine.

Een bijzondere wijze van weven garen kan het effect van een diagonale nok te bereiken, waardoor de stof niet is toegestaan ​​druppels water te krijgen in zijn mantel. De voordelen ten opzichte van de rubberen materiaal van de constructie voor Macs - het is ook de mogelijkheid om lucht passeren. Zo is de trenchcoat van Burberry zijn belangrijk voor het bedrijf en bracht haar succes.

En tijdens de Eerste Wereldoorlog, Burberry trenchcoat is een integraal onderdeel van uniformen vijfhonderdduizend militaire officieren van Hare Majesteit.  Na de oorlog de mantel was niet de enige militaire uniformen, en werd populair bij reizigers. Het midden van de twintigste eeuw is op de geschiedenis van de trenchcoat, net als de tijd van zijn promotie van Hollywood-sterren, die dient te worden opgemerkt, hebben geholpen te brengen in de mode-en T-shirts en tank tops, en  En vele andere soorten kleding.

Breedbeeld en het wereldtoneel - dit zijn de belangrijkste plaatsen die glorie hebben gebracht om alle onderwerpen in de kast.  Zo  trench coat in de garderobe, eerst geregeld stedelijke mannen, en later werd een deel van het beeld van het schone geslacht  . Cloak is te zien in films van de wereld cinema, zoals Breakfast at Tiffany's, waar hij droeg een heldin Audrey Hepburn, maar ook in de film Kramer vs Kramer met Meryl Streep in de hoofdrol.

Wat betreft de trenchcoat van vandaag, het ontwerp en de uitstraling niet veel afwijken van de klassieke modellen in de kleding. Echter geen nieuwe ideeën, ook was het niet. Moderne ontwerpers komen met interessante variaties van kleuren en decor van dit stijlvolle regenjas is versierd met de ongewone elementen, inkorten en verlengen, naaien alle soorten weefsels, ze te combineren.  Met andere woorden - de evolutie gaat verder! Gebaseerd op materialen www.wildberries.ru

Gerelateerde berichten:
  1. schema
  2. yo