over breien

 

Gebreide jas voor kleine dames

Trends bij volwassen manier een aanzienlijke invloed hebben op kinderen. En alleen in geslaagd ontwerpers en beroemde mode-ontwerpers te creëren knit mooie jas voor meisjes en elegante dames, als jonge dames volle gang in kleine dingen pronken.  En dit is begrijpelijk: een aantal van de moeders-geschoolde werknemers niet willen niet alleen  Maar hun prinsesjes zag er stijlvol, modieus en uniek.

Het moet worden opgemerkt dat voor een modieuze ding, dezelfde jas te creëren, bijvoorbeeld, niet strikt volgen van de aanbevelingen van de mode, genoeg om hun idee te vangen, en het succes van het breien gegarandeerd.  Zo, de speelse roze jas voor het kleine meisje een goed alternatief voor genaaid in een fabriek product. Gebreide jas voor de kleine dames haakjeHoge-kwaliteit garen, in combinatie met het oorspronkelijke patroon zal een baby fashionista's te maken in het gebied.

Dit zal slechts 200 g van acryl garen melange roze polyester en 200 g van het "gras" om het product te diversifiëren vereisen. Acht knoppen en een haak laatste element in de lijst van alles wat je nodig hebt. Met bijzondere aandacht voor breien jas, vervolgens afwisselend de acryl garen (4 rijen) met het "gras" (2 series), krijgen we het doek, origineel in zijn textuur, die elke volwassene jaloers mode-vrouw.

Naast het gebruik van verschillende garens, voor kinderen modeontwerpers liefde te maken en volledig beeld van de kleine, schijnbaar vacht.  Zo neemt bijvoorbeeld het creëren van een van de jonge kunstenaars, of het nu een vliegende schotel of een veer sneeuwklokjes, met de software aan te passen voor breien, maar het meest gebruikt  die nu zeer acceptabel.

Gemiddeld een dergelijk product neemt 250 gram garen hoofdkleur, en 30 g van garens van verschillende kleuren van dezelfde dikte als de belangrijkste, afhankelijk van de geselecteerde foto (ongeveer 7 tinten). Het idee is geweldig, niet?  En beseffen dat het niet zo moeilijk.

Nou, de top-ontwerpers zijn niet vergeten en zwart-wit producten, die is vooral zichtbaar "gevulde" hand naaister of een nette baan van speciale apparatuur, waaronder en de  . Spit, Orang, verschillende in elkaar grijpende lussen van dezelfde grootte niet minder gunstig om te kijken in de kinderen jassen, helderder dan de foto's. Hetzelfde kan gezegd worden over de jacquard patronen, die samen met haar eenvoud, altijd up en het doen van breien op zijn minst comfortabel.

450 gram is voldoende self-gekleurde garens om dit meesterwerk te voltooien, en wat zijn complement, opnieuw vertellen hetzelfde fantasie.  Samenvattend kunnen we zeggen dat breien is een grote kans dat je baby's garderobe maken een stijlvol, modieus en veelzijdig.  Vladimir Ik Linnik jonge moeder, 2011  . Alle rechten voorbehouden.  In het geval van geheel of gedeeltelijk gebruik van materiaal van de site een actieve link naar de bron. Gebaseerd op materialen www.yamolodayamama.ru

haken, patroon, haak, breinaald, breien, breien