over breien

 

Eenvoudig in uitvoering van een gebreide jas

Een eenvoudige gebreide jas in de uitvoering van de melange garen naalden passen in de spaken van het nummer 7, dus je kunt binden it heel snel en gemakkelijk! Moeilijkheidsgraad: Beginner. Breinaalden met een beschrijving van de vacht. Je hebt nodig: 1150 (1250) g ​​wijn-rood tweed garen (55 m/50 g) naald nummer 7, 9 knoppen. Kousenband: personen. en izn. p. - Individuen. § Patent patroon.     1e blz. (P izn ..): * 1 mensen, Om een ​​sectie te verwijderen met een omslag izn, K1...

2-D p. (Licentie p.): Verwijder een gedeelte van yo als izn, * Knit loop met jaar BME-power individuen, een sectie met een omslag izn te verwijderen... Derde p.: * Brei loop met een omslag met mensen, Om een ​​sectie te verwijderen met een omslag izn, K1... Herhaal dit een keer 1-ste p. En dan herhaalt in de 2e en 3e pagina. Easy-to-performance gebreide jas jurkBreinaalden met een beschrijving van de vacht. De dichtheid van Knitting, patent patroon: 9,5 st en p 26. = 10x10 cm breinaalden met een beschrijving van de vacht.

Terug.     Dial 51 (55) st op en brei tussen de chroom. Patent patroon.

Een 56 cm van de rand van de dial-in nauw aan beide zijden armsgaten 3 st en in elk 2-m p. 1 x 2 x 1 en 2, etc. Op het hoogtepunt armsgaten 22 (24) cm vanaf lozhit-hals voor een gemiddelde van 13 st en eindig beide zijden van de sectie, maar tegelijkertijd dicht bij de rand van de uitsparing in de 2-m p. 1, No Gelijktijdig met de start van de cut-throat u aan de schouder schuine aan beide zijden en 3 st dicht in elk 2-m p. 2 x 4 (5) Op het hoogtepunt van de uitsparing sectie 2 cm alle lussen moeten aftrekken. Breinaalden met een beschrijving van de vacht. De rechter plank.

Dial 31 (33) st en de BR-tussen show chroom. Patent patroon, met de bars beginnen te breien met 8 § kousenband bindend. In het midden van de strip is gelijkmatig gebeurt voor de pauze zes het gat voor de knoppen (close 2 st in de rij achter hen weer om te kiezen.) Wordt voldaan aan de linker armsgat en de schouder schuine, zoals op de rug.

Op 72 cm van de rand van de boor-uit te stellen om de berg dan de helft lussenbanden gesneden en in elk huis van de 2-m p. dicht 1 x 3 en 2 x 1 n. Op het hoogtepunt knip je 8 cm, moet de lussen worden is verlaagd-gedolven. Breinaalden met een beschrijving van de vacht. Linker voorpand: Brei symmetrisch en zonder gaten voor de knoppen. Breinaalden met een beschrijving van de vacht. Mouwen. Stekenverhouding van 21 st en brei tussen de chroom. Patent patroon.

Om een ​​schuine rand mouwen toe te voegen aan beide zijden in elk huis van de 8-m p. 0 (3) x 1 punt in elke 10-m p. 3 (9) x 1 punt in elke 12-m p. 7 (0) x 1, Nee, een 46 cm van de rand van het mozaïek om geblust mouwen sluiten op beide zijden en 3 st in elke 2-m p. 1x2, 8 x 1 x 2 en 2 n. stoofpot uitgegoten over u, 10 cm sluit de resterende rechts-shiesya lus. Breinaalden met een beschrijving van de vacht. Monteren. Voer de schoudernaden.

Om de kraag te verplaatsen op de ronde spiraalvormige deeltje in afwachting van scharnieren en bovendien n. 41 Link 20 cm te krijgen, met de lus strips te breien platoch termijn viskeuze, en de resterende lussen breien patroon octrooi. Na 2, 8 en 18 cm aan de rechterkant naar de bar te voeren op een het gat voor de knoppen, vervolgens om de lus te sluiten. Naai de mouwen, licht priposadiv op gedoofd. Voer de zijnaden en gewrichten zakken.

Obmetat openingen voor de knoppen. Naai de knopen aan.     Alle naden zijn iets otparit. En dit noodzakelijkerwijs een romantische uitstraling voor jou.

Breinaalden met een beschrijving van de vacht. Hoe te breien.Op basis van materialen sviterki.ru

yo, yo, circuit breien jurk