over breien

 

Gebreide jas spaken

Maar liefst drie zeer expressieve reliëf die betrokken zijn bij de inrichting van dit model - een gebreide jas spaken. Van de originele constructie details in het oog brede manchetten te vangen, gebreide jassen aanbestedende spaken bodem staaf en een enorme kraag is aangesloten op het tandvlees. Het niveau van een gebreide model: voor ervaren breiers.

Je moet breien jas spaken: lont garen Schoeller + Stahl "Wonderwool" (51% wol, 49% polyacryl, 85 m/50 g) - 1000 g van een wit, naald nummer 7 en 8 rondbreinld nummer 7 lengte van 80 cm haak № 6. Gum: twee afwisselend face-gen, twee averecht. Kousenband: voor-en uit de rangen van nanochnye - gezicht scharnier. De voorkant van: gezichts-serie - front lus, averecht rijen - averecht loops.

- Purl loops, averecht rijen - gezicht scharnier. Patroon A: Brei in patroon A. De getallen geven het recht gezicht gelederen van de links - de averechte rijen. Bij afwezigheid van de regeling iznanoch-GOUVERNEMENTELE rangen loops genomen een aantal eerdere Schego weer uit, als uit nanochnom breigaren te houden voor een lus, lus brei de rest van de foto.

Om te beginnen met de breedte van de lus voor de 1e pijl, repeat-ryat = 6 par rapport tussen de hand-mi, eind loops na de 2e pijl, resp. volgens de instructie-king.     Na de 12 e p. herhalen met een-OAG 12e serie. Patroon B: Brei in patroon B. De getallen geven de juiste gezicht serie. In de serie van lussen averecht breien in patroon.

Om te beginnen met de breedte van de lus voor de 1e pijl, repeat-ryat rapport = 10, § 1,-m p. tussen de pijlen, einde loops na de 2e pijl, resp. volgens de instructies. Nadat de 24-ste p. repeat-rit een tijd van de 1e tot en met 24 ste-serie. Lege-tye-cellen zijn slechts voor de duidelijkheid schema, als breipatroon moet worden op-Katya. Patroon C: Brei in patroon C. De getallen geven het juiste gezicht serienummer op de linker - averechte rij.

Om met de breedte van de lus te beginnen voordat de 1e pijl om de afstemming tussen n. = 7 pijlen, end loops na de 2e pijl te herhalen. Na de derde p. Herhaal de 2e en 3e rij.     De dichtheid van breien: kauwgom, naalden № 7: 16 st x 18 r. = 10 x 10 cm Patroon Een woordvoerder № 8:13 p § x 22. = 10h10sm. Modieuze gebreide jas spaken. Terug.

Dial 78 st op de nld nummer 7, en brei elastische band, met ten te werken aan de achterzijde van de serie en na randen met een averechte lussen. Na 16 cm = 29 p. van het initiële aantal gebreide steek gezicht spin-deeltjes nummer 8, met een 1-meter p. gelijkmatig 14 december n. = 64 n. Na 2 p. van gom doe p 6. plannen nauwkeurige stroperig en 4p. averechte steek.

Ga verder ouzo, rum en, terwijl met de linker rand van een end-3 st na 2e pijl en de laatste 2 p. 13 cm A = 29 p. Een patroon van het begin tot een aantal van de averechtse lus averecht lyami te vervullen, dan 6 p. zelfkant CHAP Dew en 2 p. gezicht gladheid, terwijl de laatste rij aftrekken 1 punt = 63 § Blijf werken in een patroon, met de linker rand van de ne-ed gebreide randen op een van de nanochnuyu lus kleiner. Tot en met 29 cm = 48 p. Aan het begin van een patroon tevreden de draad 2 p. gezicht gladheid en 6 p. nanochnoy van satijn.

In de 1-meter p. izna-nacht glad oppervlak aan beide zijden close-ron voor de armsgaten op 3 st, dan in elk huis van de 2-m p. Een tijd op 1 x 2 st en 1 st = 51 etc. Brei vervolgens juk ouzo, rum, met een 1-meter p. van pro-belastende vyvyazat een gekruist loop elke sectie A = 52 22 cm = 32 p. van on-Chala armsgaten dicht bij de hals gemiddeld 12 punten en beide zijden afzonderlijk over-komen. Voor de ronde-cut van dicht bij de binnenste rand van de 2-m p. 5 § 1 keer in de 2 cm = 4 p. van het begin tot de incisie oc-tavshiesya 15 para schouder te sluiten.

Fashion knit vacht spaken. De linker plank. Dial 38 st op de nld nummer 7 en brei elastisch, herverdeeld lus op de rug.     Che-cut 16 cm = 29 p. uit de eerste reeks, ja ga naar nummer 8 naalden en brei patroon van de sequentie zoals in de rug, met een 1-meter p. na gom gelijkmatig Uba-vit 4 st = 34 n. Een patroon met rechte hoek rand na de eerste 2 st, herhaal ryat rapport, om de regeling af te maken. In de brei patroon op de bovenstaande regeling meson als gegeven.

Rechts rand van het armsgat te voeren op dezelfde hoogte als de rug, etc. = 28 patroon verdeeld als volgt: na rand brei de 1e paragraaf en van de 5e naar de 7e paragraaf na 1e richting, voert drie rapport af na de 2e pijl. Op 13 cm = 18 p. van on-Chala armsgaten dicht bij de linkerkant van de hals 7 st, om vervolgens af te ronden de cut in elk 2-m p. 1 keer en 4 x 2 st in een lus. Rechter voorpand: Brei symmetrisch links plank. Modieuze gebreide jas spaken.

Sleeves. Dial 38 st op de nld nummer 7 en brei elastische band, met ten te werken aan de achterzijde van de serie en na randen met een averechte lussen.

Na 16 cm = 29 p. van het initiële aantal gebreide steek gezicht spin-deeltjes nummer 8, met een 1-meter p. gelijkmatig 7 st = 31 etc. Gebreide jurk jas spakenNa 2 p. van kauwgom om een ​​patroon van A. nog steeds een schuine toe te voegen aan beide zijden van een 7-meter p. van kauwgom op een item, dan 9 keer in elke 6-m p. nog eens 1 st = 51, etc. Toegevoegd op scharnieren zijn van een patroon van A. Na 32 cm = 70 p. van het tandvlees te sluiten aan beide zijden voor het overgoten op 3 st, over-order in elk 2-m p. 1 keer, 2 deel, 13 keer de 1 e en 2 keer in 2 st in de volgende rij om de resterende 7 st te sluiten. Modieuze gebreide jas spaken.

Vergadering. Details over de pin u-cutting, hydrateren en laten drogen.     Run naden. Aan de rand van de nek om te typen op de rondbreinld met een hoge interne kant van de product-item 108 en elastisch gebreide kraag, met een 1-meter p. na de rand om te beginnen met een 2-iznanoch-loops. Na 18 cm aan de lus sluit op de tekening.

De randen van planken en een kraag bindhaak 1 p. van art. b / n en "Rachim sha-d '= 1, p. van art. b / n, uitgevoerd van links naar rechts. Voor decoratieve koorden draai op 8 threads acc. lengte, de uiteinden te knopen, short cut stropdas en vooral naaien gom, zoals in de foto.

De pagina's van de zelfkant glad oppervlak na elastisch en front juk geborduurd in 4 onderwerpen aparte steken zigzag-verschillende lijn op de middelste strook van de zelfkant oppervlak van hetzelfde in vier draden om 2 rijen van Snug-ing geneigd individuele stezh-ing borduren, legde in de tegenovergestelde ; tegengestelde richting. Naai sg-kava. Belt-type banden 10 st op de nld en brei nummer 7 trans-Belt een voorkant en een iznanoch-ing. Na 200 cm lus dicht bij de figuur.

Dit is de originele perfect voor het vroege voorjaar. De regeling van de breipennen vacht. De materialen www.sviterki.ru

schema van breien, kleding, das een rubberen band, een haak, regeling