over breien

 

Vacht breien

Gebreide jas spaken. Gebreide jas sprak met een beschrijving van de uitgangssituatie warm je in het najaar kou. Voor het decoreren van een gebreide jas spaken gebruikt kralen. Maat: 44 / 46 u nodig heeft. : 1400g zwart-wit en een beetje van garen voor borduurwerk (100% wol), rechte spaken 7, 8, 10 knopen, kralen. Gebreide jas sprak met een beschrijving.

Dubbele gom: een contrasterende draad tot de helft van het benodigde deel van de 1e p. verzamelen:. * Werken draad om 1lits stropdas, 1nakid *, herhaal van * tot *. 2e p.:. * Brei yo mensen te trekken 1P. als izn. provyazyvaya niet, de draad vóór het werk *, herhaal van * tot *. Derde en laatste, p.:. * 1lits, Verwijderen 1P. als izn., een rode draad vóór het werk *, herhaal van * tot *, in het afgewerkte gedeelte contrasterende draad op te lossen.     Eraser: afwisselend 1lits, 1izn..

De voorkant van: de mensen. p. personen, enz., in izn. p. izn. n. Het patroon van langwerpige lussen: 1e, 2e, 4e en 6e P. alle personen. Derde p.:. 1lits * 1lits, een langwerpige deel (brei de 1e paragraaf aan de linker spaken personen zonder het te verwijderen, de draad plaats voordat het werk en wikkel rond de linkerduim, zet de draad van het werk.. , brei dezelfde afdeling van personen. gedraaid, een jaar en uit te breiden met 2, alleen het gedeelte met betrekking tot de juiste spaken) *, herhaal van * tot *, 1lits. De dichtheid van breien: 12P. en 16R .= 1,010 cm.

Terug: op de spaken 7 soort 59p. en geassocieerde 4p. Dual elastisch en 6p. gum. Brei dan 8 spaken personen. glad oppervlak, over ingelegd 28cm vanaf de rand van het gemak beide kanten in elke 12-m p. Zrazy op 1P. Door rand 60 cm van typografie toe te voegen aan beide zijden van 1P 1 keer.     Door middel van 70 cm van de rand van dial-in armsgaten voor schuine kanten aan beide zijden dicht bij 1 keer 2n. en dan verminderen in elk 2-m p. 15raz op 1P.

Een 88cm vanaf de rand van dial-in om de resterende 21 § Rechter voorpand sluiten: op 7 spaken soort 38p. en geassocieerde 4p. Dubbele elastische, dan 6p. gum provyazyvaya eerste RFP. Dual elastisch. Ga naar de naalden en brei 8 Sn. Dual elastisch, 7s. rubber en 28P. mensen. gladheid.     Na 28cm vanaf de rand van zetwerk verminderen links in elke 12-m p. Zrazy op 1P. Door rand 60 cm van typografie toe te voegen links een keer in 1H.

Na een mozaïek van 70cm edge bevel voor links armsgaten 1 keer dicht bij 2n. en dan vertrekken naar de linkerkant van elk 2-m p. 15raz op 1P. Na 82sm van zetwerk tot aan de rand van de snede de keel naar de eerste 10s uit te stellen. en dan opstijgen aan de rechterkant in elk 2-m p. 5raz op 1P. Na 88cm van de rand om de resterende dial-in 6N te sluiten. Op hetzelfde moment tot 6 gaten voor de knoppen (2 p. samen personen., 1nakid) uit te voeren na de eerste 5n., De eerste op een hoogte van 6 cm uit de onderste tandvlees, de rest intervallen 13p.

Linker voorpand: Brei symmetrisch, zonder gaten voor de knoppen.     Huls op de naald wijzerplaat 7 Hodgson. en 4p. Dual elastisch en 8p. gum. Ga naar de naalden en brei 8 personen. glad oppervlak, over ingelegd 16cm vanaf de rand toe te voegen aan beide kanten in elke 12-m p. 5raz op 1P. Door middel van 52 cm van de rand van dial-in om overgoten mouwen sluit aan beide zijden door 2n 1 keer. en dan verminderen in elk 2-m p. 15raz op 1P.

Een 70 cm van de rand om de resterende dial-in 6N te sluiten. Bouw en afwerking: doe schoudernaden, naaien mouwen, zijn de naden van de mouwen en zijnaden. Voor de kraag op de spaken 7 scoren op de hals van 77p. en brei volgende. als volgt: Sn. Dual elastisch, 7s. gom, 57p. patroon van strekte, 7s. rubber en Sn. Dual elastisch.

7 cm Een link 4p. Coats breien schemadubbele elastische en alle n. In dit geval dicht bij de 1e en laatste pagina. patroon van langwerpige lussen draaien in een gat zoals, waardoor ze over de vorige. Om riem op spaken 7 type 13p. en geassocieerde 4p. Dubbele Rib, ga dan naar de naald en brei 8 elastisch, provyazyvaya eerste en laatste 2n. mensen. gladheid. Door en door ZSM 52cm elkaar in het midden van p. Een gat voor de knoppen (2p. samen 1nakid).

Een verhuizing naar 55 cm naald 7, gekoppeld 2p. Dual elastisch en sluit alle n.     Naai de knopen op de linker acht plank en 2 knoppen aan de zijkant naden op een afstand van 4 cm vanaf het begin van schuine armsgaten, trek de riem aan. Run op de planken van het borduurpatroon. Gebreide jas sprak met een beschrijving. Magazine Knitting voor volwassenen.

yo patroon, regeling, yo, gebreide elastische, breinaald