over breien

 

Niets is zo warm gebreide jas

Niets verwarmt de koude herfst dagen of een regenachtige ochtend, als de vacht. Dat creëert een compleet beeld, gemaakt door vrouwen, het toevoegen van een vleugje elegantie en verfijning.  Prachtige uitstraling en het comfort hebben gemaakt knit werkelijke vacht van het komende seizoen 2011.  Interessante stijl en originaliteit staat gebreide jassen uitgegroeid tot een uitstekend lid van de herfst-winter collecties gepresenteerd door mode-ontwerpers.

Gebreide jassen die zijn opgenomen in de herfst-winter collectie van Amerikaanse ontwerper Tracy Reese, herinneren, niets vesten.  Wapen van Reese ziet er geweldig uit wanneer het samen te stellen met zijde betalen, batilonami klassieke en strakke panty. Vertegenwoordigd in de collectie van modellen van de ontwerper val gebreide jas is een prachtige combinatie van elegantie en eenvoud, gemak en comfort.

Een van de meest beroemde mode-ontwerpers, wiens collectie omvat gebreide jassen zijn C Niets verwarmt als een gebreide jas jurken Gabbana D. Dolce. Presenteerden hun modellen zijn versierd met geometrische patronen (rendieren, sneeuwvlokken).  Echter, de meest romantische model van gebreide jassen uitgereikt aan de ontwerper Sonia Rykiel zacht roze jas met een golvende lijnen.  Wat voor soort gebreide jassen te kiezen?

Ontwerpers gepresenteerd collecties van gebreide jassen bieden grote kansen voor de keuze.  Het kan worden als witte en grijze vacht.  Jassen onafhankelijk geassocieerd of gekocht in een winkel  jas met grote vlechten of met sommige etnische patroon, ingekort of verlengd vacht.  En toch, volgens stylisten, zal de meest populaire worden gebreid jasje in militaire stijl.

Gebreide Coat is een van de meest noodzakelijke en handige artikelen van kleding biedt de mogelijkheid om uw voordelen uniciteit en individualiteit. Gebaseerd op materiaal van ya-modnaya.ru

Gerelateerde berichten:
  1. yo

jurk, breien