over breien

 

Roze gebreide jas

Roze gebreide jas patroon

Pink knit jassen voor meisjes Maat: nodig: 250g roze «Vernito" draad (250gr/280m) ( 50% wol, 50% katoen), 4 langwerpige witte knoppen, een smal lint van roze en bruine band breder voor de bloem, Knitting S Coats draad is gebreid in twee toevoegingen. Terug: Dial 55 en Loop Brei een Pearl viskeuze (Schema I) W zien dan een patroon op patroon P. Elke rij 15 aan beide kanten weg te nemen uit een lus twee keer.

Koppeling van 29cm, start aftrekken voor de armsgaten: in elke tweede rij, een keer in vier lussen, een keer voor drie en een dubbel.     Werken, ook dan af. Binden 13cm armsgat Sluit alle lussen. Voor: Call for 35 loops, en als back Tie. De interne grens lussen (6 loops) Tie parel patroon. Door de koppeling van 39 cm, beginnen af ​​te nemen van de nek lus: in elke tweede rij twee keer in zes lussen.

2 cm Andere Work zelfs dalen. Sluit de lus. Mouw: 35 Type Tie loops en parel patroon S zien dan Brei patroon op patroon koppelen van 2 AP 5cm mouw, start aftrekken: in elke tweede rij aan beide kanten een keer in vier lussen, een keer op drie en een keer met twee lussen . De resterende 5 cm Brei verminderen. Door het koppelen van de mouw in een rij, in de buurt twee keer twee-lus, in de buurt, en waarover de lus.

Kraag: Naai alle details, het type van de hals Brei 38 loops en parel patroon In elke tweede rij aan de randen en de middelste was toegevoegd een lus.     Door de koppeling van alle 9 cm lus sluiten. Afwerking: Alle randen das een haak aan de regeling III. Naai de knopen aan. Flower Tie in Schema IV en met linten versierd.

De smalle strook een paar keer te wikkelen rond de lijn, fix dat zich niet heeft uitgebreid, en Pass in het midden van de bloem. Breed lint wrap elk bloemblaadje. Gebaseerd op materialen kniti.ru

Gerelateerde berichten:
  1. Brei-Toys
  2. gehaakte jurken

patroon, het circuit lus, de bloemsteel