over breien

 

Gebreide jurk licht roze kleur

Gebreide jurk licht roze kleur kant bar uit twee rijen van bloemen. Voor en achterkant transparant gekoppeld fancy patroon. Gebreide jurk roze-gekleurde maaswerkDress versierd met een bosje gehaakte bloemen.  Maat: 46/48.  De gemiddelde mate van complexiteit.

Je hebt nodig: 600 gram van het garen (100% x / b) roze, 1,5.  Techniek gehaakte kleding Crochet: lucht loops (ce), sc (artikel w / n) kolommen met jaar (object s / m) .  Beschrijving van gebreide Jurken. Uitvoeren patroon in volledige grootte.

De belangrijkste reden (28 st.) Keten van 8 ce gesloten op een cirkel met de verb. van art.  1e blz. 1 ce lift, 15 st. b / n in het resulterende ring. Een aantal compleet met verb. van art.  2e blz. 6 ce (3 ce, ce lift + 3) * 1 el. s / n in de 2e eeuw. b / n de vorige rij, 3 ce *, Herhaal van * tot * 6 keer.

Er zijn 8 bogen. Een aantal compleet met verb. van art. Verder te werken aan de regeling van de belangrijkste drijfveer blijven voor de 4e serie inclusief. Motieven om twee cirkelvormige banden in de laatste rij interconnect kader van de regeling (14 eenheden).  Een gevolg lint binden aan beide zijden volgens het schema koppeling van de 1e van de 8e serie inclusief.

De rode draad is niet knippen. Voort te zetten onder de regeling van de fantasie patroon, het aanbrengen van een patroon stof om line-up coquette.  Voor en brei terug Jurken: station voort te zetten. w / o vyvyazyvaya hals en de armsgaten lijn volgens patroon.  Mouw soort keten van 89 ce (88 + een basis Ce Ce te verhogen).

1e p.: 1 el. w / o in het derde ce keten van de haak.  86 Art. w / o ce in basis van de keten.  2de tot 6de P. 1 ce herstel, artikel 87. w / o in de techniek. b / n de vorige rij.  Verdere werkzaamheden voort te zetten onder de regeling van de fantasie patroon, het aanbrengen van een patroon op het doek.  Samenvoegen van delen gehaakte kleding Meer info op de hakken patroon, nat en laten drogen. Voer de schoudernaden en mouwen.

Afsluitende mouw. Onderkant van de jurk, mouwen en stropdas versierd lijn als volgt: 7, art. s / n in de techniek. de vorige toer, 1 el. w / o in de derde eeuw. de vorige rij.  Run willekeurig twee bloem.  Naai de bloemen aan de voorkant juk op basis van de foto. Gebaseerd op materialen kru4ok.ru

delicaat, yo, gebreide jurken, yo