over breien

 

Gebreide jurken laatste mode

Wat zijn de meest trendy kleren?  Niemand zal beweren met het feit dat de kleding is een van de verplichte vakken garderobe van het schone geslacht, evenals een integraal onderdeel van de manier waarop de dames. Niet zo verwonderlijk, want dit is waar. Dress eeuwenlang een ereplaats in de collecties van miljoenen vrouwen en is niet van plan om het standpunt in te nemen!

Dit zal niet toestaan ​​dat een mode-ontwerpers of de meisjes zelf, die in geen geval zou geen kleren veranderen voor iets anders.  Daarnaast zijn bepaalde activiteiten in hun dress code is bedoeld is dit artikel van kleding.  Elk seizoen - een nieuwe mode, nieuwe trends en nieuwe ideeën van getalenteerde mode-ontwerpers die willen maken van de jurk nog aantrekkelijker, stijlvol en foutloos.

Hun inspanningen waren niet tevergeefs, en elke collectie is een set van originele modellen, die afgedaald in een frisse trends en ongewone design-ideeën.  In het nieuwe seizoen vooraanstaande ontwerpers zijn weer op een grote verscheidenheid aan hof van vrouwen jurken die zullen worden modieus en up-to-date.   Onder de bovenste trend pronken doorschijnend licht chiffon stoffen en geometrisch juiste vorm.

Dit is eigenlijk van vorig seizoen, maar, zoals altijd gebeurt, niet zonder fancy toevoegingen aan het knippen, decor en stijl.  Luxe jurken met gelaagde rokken en ruches uit de weefsels van diverse klassieke kleuren (rood, blauw, wit, zwart), of asymmetrische vorm van rokken - dit alles ziet er heel onverwacht ten opzichte van de voorgaande trend. Plotseling, op een goede manier.

Bovendien zijn deze contrasten geven ruime werkingssfeer aan fantasie en om te experimenteren met accessoires.  Al vele jaren een verplicht attribuut van de toonaangevende ontwerpers van mode collecties en een favoriet van de retro-stijl en vintage  met een modern randje.  Dit manifesteert zich in de langverwachte terugkeer van de prachtige jurken jaren '30 van de twintigste eeuw op de catwalks van dit seizoen.

Rokken cut zon-uitlopende onder de knie, strak, strak als een korset, gesloten top met een kleine kraag, brede riem, multi-layer attributen en pin-up - deze stijl van kleden is altijd geweest en nog steeds is een perfect voorbeeld van vrouwelijkheid en eenvoudige koketterie.  In een gesprek over mode trends jaar, we moeten niet altijd up-to-date, en zwart.

Voor een groot aantal adviezen die hij heeft verloren wat populariteit in het laatste seizoen, maar nu is het onmisbaar is in elke betekenisvolle collectie.  Zwart keerde in triomf, en keerde terug met een reden! Nu is hij actief gebruikt in de decoratie van de mode jurk: kant, kant, bont boa's, steentjes, veertjes en zwart werd iets van een trend.  Welke stijlen van jurken zijn het meest relevant voor dit seizoen?

Natuurlijk, de klassieke, tijdloze en altijd populair!  Bijvoorbeeld, een kort lichaam nauwsluitende jurk - het is de meest populaire zomer stijl.  Het heeft niet alleen de mogelijkheid om de grote figuur stress, maar ook ideaal als een dag-en weekend slijtage. Door haar lokken, maar kan deze stijl zien er soms ook uitdagend.

Om te zorgen dat uw afbeelding niet vulgair geworden, vol aandacht te besteden aan de accessoires die je jurk passen. Gentle kostuum juwelen, ingetogen stijl Capes , en sjaals, elegante schoenen - alle klaar om te helpen bij de vorming van een prachtig kostuum.  Lange jurk ziet er altijd vrouwelijk, elegant en goed verborgen figuur gebreken.  Montage van het model, daarentegen, zal helpen benadrukken de voordelen ervan.

Gratis jurken zijn meestal gemaakt van dunne, vloeiende of katoenen stoffen en zijn geschikt voor elke gewenste vorm. Ze zijn vrij te snijden perfect buik camoufleert bol, terwijl de hoge taillelijn benadrukt de grote borst. Brei-jurken van de meest modieuze yoEen onderscheidend kenmerk van vele modellen - is de specifieke felle bloemmotieven. Optie bovenliggende gesneden ziet er het best bij de uitvoering van dunne trui of lycra.

Jurken, zonder een duidelijk gedefinieerde taille stylisten adviseren om de brede riemen, en riemen te vullen.  Voor een lange val bij uitstek geschikt knit of gebreide jurk, die ook steeds relevant is.  Dress-shirt - een van de meest relevante opties. Het ziet er echt als een lang hemd dat kan worden vrij genoeg of strak.

Dit model ziet er erg vrouwelijk en sexy met een brede riem of riem. Soms zijn deze jurken zijn genaaid gemonteerd. Een typisch knippen, knopen over de lengte en de opgestikte zakken op de borst - deze gegevens zijn belangrijk voor een dress-shirt.  Voor de zomer jurken, shirts, vaak gebruikt katoen, zijde en satijn stoffen.

Vooral belangrijke modeshows in de stijl van safari: een groot aantal zakken, riemen, riemen en half-belt.  Band's jurk is steeds meer en meer populariteit in de afgelopen twee jaar.  Ze zijn perfect meisjes met een gemiddelde grootte borsten en sierlijke schouders. Het is deze delen van de figuur is de jurk benadrukt, en benadrukt.

Jurk van de zon - een model dat gekenmerkt wordt door gesneden rok vanaf de taille wijd uitlopende jurkjes. Door deze rok is een weelderige en spectaculair ontwikkelt zich in de wind. Vaak zijn de rokken hebben een jurk in de stijl van de pin-up. Deze stijl van vrouwen jurken zijn niet alleen modieus, maar ten koste van de bovenliggende bovenste seksueel benadrukt borst.

Fluffy rok verbergt heupen overgewicht.  En in combinatie met een brede riem in de taille, deze jurk maakt de cut slanker silhouet.  Trapeze jurk is zeer stijlvol, veelzijdig, modern en perfect voor vrouwen van alle leeftijden. Een jong meisje kijkt naar hem gracieus, en een volwassen vrouw - statig en waardig.  Om de balans van de silhouet, kies het model van korte jurken, trapezoïden. Extra plooien en draperieën versterken het effect van de pracht en praal.

Ook, stylisten adviseren om een ​​jurk te kiezen met een cut-boot.  Zoals te zien is, te vinden onder deze verscheidenheid aan modellen en stijlen van kleding een geschikte optie voor elk van de schone geslacht. Het belangrijkste ding -  in overeenstemming met hun eigen stijl, vertrouwen op je persoonlijke smaak en verwerpen stereotypen  ! Gebaseerd op materialen www.wildberries.ru

jurkje, yo, yo, breien