over breien

 

Bolero gebreide jurk

Bolero Je hebt nodig: 300g van diverse fancy garen, breinaalden 9.  Het product is gemaakt uit twee delen aangesloten op de achterkant van de gebreide steek. Afmetingen van het product is aangegeven in figuur 23. Om te beginnen volgt u de patroonstaal in schema 23.  In oneven rijen: yo en PL provyazyvayte dubbele spaken rondom de werkende draad.  In de even rijen Brei als volgt: Geef de juiste naald in de lus, brei-en PI, verwijderen, gooien ontbinden. Dovyazhite tot het einde.

Trek het blad verticaal op scharnier verwijderd. Naar het voorbeeld van het patroon en bereken het vereiste aantal lussen. Type in deze loops en brei PI's. Dit - de nullijn.  Gebreide stof 50 cm, verdeel het in twee delen (20 cm tot 35 cm en terug naar de plank) en ga verder breien afzonderlijk.

Eerste deel dovyazhite direkt terug naar een hoogte van 30 cm aan de breinaald pin of extra open lus te verwijderen.  Dan binden een stuk plank. Het vormen van een hals in lijn met het patroon. Na de nodige band-ubavok dovyazhite oogbollen 50 cm lang Sluit de lus.  Het tweede deel binden symmetrisch eerst.

Verwijder voorzichtig getypt op een breien pin (extra naald) van de lus delen van de rug en ze te breien steek verbinden "lus de lus. ' Dress Je hebt nodig: 200 gram dunne draden en buklirovannoy weinig fancy garen en melange roms; spaken 3.  Het product is gemaakt averechte steek uit twee delen, verbonden aan elke kant van de contouren draad. Afmetingen van het product is aangegeven in figuur 24.

Om te beginnen volgt het patroon van het patroon. Naar het voorbeeld van het patroon en maak een berekening van de lus. Bind de tricotst details buklirovannoy draad, het maken van uitkeringen, en minder stof in lijn met het patroon. Fancy garens, maak een tekenpapier, gegroepeerd op basis van de band foto's, of naar uw wens.  Afgewerkte stukken verbinden aan de zijkanten breien steek.

Banden doen fancy garen keten van het EP.  Gebaseerd op materialen knitsi.ru

yo, yo, de jurk, de regeling