over breien

 

Gebreide tuniek jurk

Tunica Je hebt nodig: 400 g van het garen (100% viscose, 500 MH 100 g), geel en ongeveer 100 g van viscose garen bloemen kralen geplukt van verschillende afmetingen geselecteerde kleuren voor borduren; haak № 1.2. Voordat u begint knit maak het product patroon op ware grootte (Fig. 10), aangepast aan hun normen. Tuniek bestaat uit een bodem - rokken, die loopt langs de rand en de top - achterkant (2 delen) en planken (2 delen).

Begin te werken op het circuit 10 met de onderkant van de tuniek. Type VI nodig ketenlengte, sluit de cirkel en het uitvoeren van een multi-gekleurde rand (1e-8e serie circuit) het veranderen van de kleur van het garen, zoals getoond in de foto, indien gewenst. Ga verder garen geel belangrijkste patroon (vanaf de 10e tot de 17e rijen van de regeling 10).

Vernauwing doek rokken uit te voeren in overeenstemming met het patroon, principe ubavok kijken naar de regeling en 10. Finish breien de onderste rij van het patroon tussen de punten A en B in Schema 10. Vervolgens binden de RLS zijn 5 cm breed en gaan naar de top van de tuniek te implementeren. Om dit te doen, verdelen het doek in vier delen (twee delen voor de rug, en planken).

Gerelateerde berichten:
  1. Breien hoedjes gehaakt

ontwerp, circuit, haak, breien