over breien

 

Geweldige jurk gebreide jurk

De grootste sterren jurken - durven of schandalige gedachte?  Sterren liefde niet alleen glans, maar aan het publiek schokken. Na het schokkende effect op de ratings van een publiek karakter. Daarom een ​​aantal wervelende show fantasie en moed en een aantal heeft het aangaan van een schok of openlijke extravagante kleding.  Niet zeker wat te dragen aan een partij te doden alle regelrechte?

Hier presenteren we voorbeelden van de meest indrukwekkende en memorabele versies van "ster" te kleden.  1. Onder de eerste schatting van respect en bewondering moet geven van de onvergelijkbare Marilyn Monroe, wiens smaak en gevoel voor stijl genoemd kan worden een van de meest opvallende in de vorige eeuw.

Wanneer het denken over Monroe allemaal nog herinneren haar beroemde  witte jurk met een diep decollete en plooirok, waarin de ster verscheen in de scène van de film "Zeven jaren van Desire" in 1955.  2. Diva, die al vroeg in zijn carrière is gegaan in de voetsporen van Monroe, verdient niet minder aandacht, omdat het - zeer Madonna.

Singer, schokkend fans en mode-critici gedurende zijn lange loopbaan, en de vergrijzing door de jaren heen, origineel en expressief in al haar beelden, maar de meeste kijkers herinneren dat  jurk, die voor Madonna's Jean Paul Gaultier.  Ongebruikelijke jurk met kopjes in een piramide-vormig lijfje heeft aangetrokken enorme aandacht in de beek in 1990 en is nog steeds een voorbeeld van een heldere en ongewone stijl.

3. Alle ratings zijn niet alleen modieus kleden een zwaan, die in de zanger Bjork verscheen bij de Oscars in 2001 aan bod.  Geweldige jurk van ontwerpster Marjan Pejoski was een zwaan, zijn vleugels omhult het lichaam van de zangeres en haar binding de hals van zijn. Je kunt niet zeggen dat de reactie op de dress is zeer controversieel, maar het ons nog steeds voorbeelden van hoe een van de meest schandalige outfits te geven.

4. Jennifer Lopez - Latino schoonheid en een van de populairste popzangers is ook in staat om zichzelf en zijn warme temperament tonen. Het beste van alles is erin geslaagd tijdens de Grammy Awards in 2000.  Na de triomf van het publiek voor een lange tijd de bespreking van de verbazingwekkende, doorschijnende dress met exotische prints en extreme Neck Roberto Cavalli (Roberto Cavalli), genade, de zanger die nacht.

Het moet worden opgemerkt dat veel outfit zag de pop diva en is uitgegroeid tot een van de meest memorabele.  5. Niet aan misschien wel de meest gedurfde en originele persoonlijkheid in de moderne scene, wiens kleed van deze rauwe vlees te vermelden, te paard werd schandalig.  In een dergelijke outfit verscheen op een van de muzikale ceremonies Lady Gaga. Zoals verwacht, meteen de outfit uitgegroeid tot een onderwerp van gesprek, maar verdient elk beeld van de informele zanger.

Zoals je kunt zien, voor een unieke, geheel terecht, en smaakvolle jurk van een online winkel. Dit kledingstuk, net als honderd jaar geleden, is in staat om goed te versieren, de presentatie van de gastvrouw met de beste hand.  Misschien is de bovenstaande voorbeelden gegeven, zal uw gids zijn, maar zijn eigen smaak, zonder twijfel, zal niet minder succesvolle manier te bereiken! Gebaseerd op materialen www.wildberries.ru

Gerelateerde berichten:
  1. knit caps
  2. yo

jurk