over breien

 

Stijl gebreide jurk

Als een kind, onze standpunten zijn opvallend gelijk - als je te bieden aan een groep in de tuin om de bruid verf, is het resultaat bijna exacte kopieën van de prinsessen van de taille een iets breder dan de hals en de rok golvende wolken. Als we herhalen het experiment na 10-15 jaar, is het waarschijnlijk dat de voorstellingen van het sterke geslacht enigszins te hebben veranderd, maar bijna elk meisje makkelijk af  . De cut opengewerkte gebreide jurkSommige bruiden op zoek naar de identiteit gekozen levendige en excentrieke kostuums uit de collecties van jonge ontwerpers, anderen ontdekken de charme van vintage, een andere niet-triviale idee - gebreide bruiloft de jurk.

Ervaren naaisters het erover eens dat het proces van het breien neemt niet veel tijd - met ervaring, vakmanschap en vrije avond jurk klaar zal zijn in een maand.  Maar als de fitting plotseling vinden dat het klein is of groot, en de bruid zal willen in de vorm van de borst of het patroon op de mouwen te veranderen, dan is de dressing kan de dezelfde hoeveelheid tijd.

De meisjes, die zich bezighouden met knutselen, 's wil mijn eigen jurk stropdas. In dit geval, bij te wonen aan de keuze van modellen en het kopen van garen is ten minste zes maanden voor de officiële datum, om niet om plezier te maken in een race tegen de klok, haastig jurk dovyazyvaya slapeloze nachten.  Als het woord 'breien' de oorzaak is van uw vereniging met wollen sokken, dan gewoon op zoek naar een ervaren en verantwoordelijke meester.

En het beste ding om te zoeken is niet op de message boards op het netwerk, en een van de vele forums breisters, waarvan vele worden verspreid voorbeelden van hun werk. En zelfs als ze je leuk vond, is het veilig en vragen eerste link je naar een klein ding, zoals een servet met een patroon dat de jurk zal versieren.

De cut gebreide jurk kan bijna alles, de enige beperking zijn - je moet niet al te strakke modellen te kiezen met rokken, "potloden". Ziet er geweldig uit gebreide jurk Een silhouet, rechte of uitlopende rok, korte zomer opties.

Als je denkt dat deze jurk eruit zou zien te bescheiden en eenvoudig, met de nadruk op afwerking het lijfje - het kan elegant gehaakte rozen, diepe nek, nekband, dunne bandjes en geborduurd met parels.  In veel gespecialiseerde tijdschriften en niche-sites zijn zeer mooie gehaakte jurk met fijn "kant" patroon.

Helaas, zo'n dun en ijl patroon is een trieste keerzijde: het is gemakkelijk uitgerekt en misvormd en lelijk jurk slap. Daarom is het best te kiezen voor een stevige gebreide jurk met een klassiek patroon - lucht loops en bars. Om niet te uitgestrekt in een paar uur van de vakantie, let op de kwaliteit van het garen - de beste beproefde mix van katoen en viscose.

Nog een tip: als je kiest delicate stud, dan houdt het strekte onder zijn eigen gewicht of na een lange zitting, kan een gebreide jurk een "pad" - een zeer eenvoudige en dunne vaste zijden jurk stof.  Om te onderstrepen de exclusiviteit van de jurk en de schoonheid van het breien, moeten aanvullen zijn elegante  . Bijvoorbeeld heeft, kunt u een kousenband, een kleine handtas bruid, hoed of tulband. En geschikt voor de winter bruiloft perfect elegant gehaakte bolero.  En als je toch nog twijfels hebben - kies een gebreide jurk, denk maar aan het: in elke lus het zal warm en positieve energie van de handen die het creëerde dus houd, - ervoor om geluk te brengen aan de eigenaar. Gebaseerd op materialen www.nasvadbe.ru

gebreide jurken, delicaat, de jurk, het circuit patroon lus