over breien

 

Breien jurken voor grotere vrouwen

Dress for zwaarlijvige vrouwen, uitgebreid naar beneden, vorm-stuk, gemaakt in tricotsteek in beige wol, die aangesloten is op 5 draden. Breien jurken voor grotere vrouwen kledenPlanck bevestigingsmiddelen, buitenste randen van de kraag en manchetten betrekking weefsel patroon. Lock vijf buttons .  Maat 58-60. De consumptie van garen 800g Naalden 2,5 mm.   Voor het uitvoeren van de steekproef soort van patroon is een oneven aantal lussen.  1, 2, 3, 4, 5, 7, 9, 11, 13, 15, 17, 19, 20, 21 en 22 rijen van het gezicht Tie loops.

6e en 18e nld: * 2 averecht samen een lus, omsl *, een Wrong. 8, 12 en 16 serie: * een loop uit (de draad van de lus), 1 r *, een loop uit (de draad van de lus).  10e en 14e nld: * 1 r, een lus uit (de draad van de lus), * K1.  Alle details van de jurk Brei van de bodem.

Dovyazav voordat de beugel (lijn AB), stelt de breedte van het scharnier beugel en vervolgens elk half aan individuele Tie. Tuck vyvyazyvayte verkort serie. Revers plint volgen, samen met een plank in St st, zodat de gebogen voorste rand valt samen met de face-front.  Gate vyvyazyvayte verkorte nld en zet de lus kettelnym naad.   Gerelateerde onderdelen otutyuzhte en naaien. Naai de kraag.

Om de jurk finish op de buitenste rand van de kraag en aan de rand van de uitsparing voor steun type scharnier en Tie afwerking strip op de plaat. De hoeken aan de details waren duidelijk, is het nodig aan de top van elke hoek provyazyvat een front (buitenste hoeken) en een zelfkant (binnenhoeken).

Voor en na de voorste buitenste hoek van de lus is een antenne-lus door de serie toegevoegd, en voor en na de averechte loop binnenhoek provyazyvayte door middel van een serie van drie lussen samen averechte steek.  Scharnieren bevestig het gezicht afwerking strip aan de verkeerde kant, nog niet vast. Manchetten gebreide afwerking viskeus. Naai de knopen aan.

(Bron:. Martynenko IP "Knits"-M, lichte industrie, 1973)

jurkje, yo, yo, patroon