over breien

 

Children's gebreide jurk spaken

Children's gebreide jurk spaken 'Apricot jam. " Voor een slimme gebreide jurk zeer geschikt witte coltrui. Deze jurk kan worden gekleed in een coltrui in de zomer voor een wandeling in koele weer.  De lengte van gehaakte jurken voor meisjes: 48 cm Maat: 86.  Garen: Lotus (100% katoen gemerceriseerde, 100 tex x 4)  Spaken: Functiebeschrijving: Brei jurk voor het meisje op de rondbreinld Dial 261 lus.

Doe mee aan de kring van het breien, brei 2 samen extreme loops (260 loops).  Brei patroon "peacock staart" - herhaal 3 keer.  Peacock's staart. Rapport 13 lussen:  2e rij: * 2 st op langs de voorzijde (herhaal 2 keer), 1 voor, 1 jaar (herhaal 4 keer), 1 voor, 2 § Children's gebreide jurk jurk knittinglangs de voorkant (herhaal 2 keer) * herhaal van * tot *. en  3e rij: averecht.  4e rij: gezichtsbehandeling.  Next, 76 rijen van satijn front (25 cm). Of een ander aantal rijen - afhankelijk van de lengte van de rokken van belang.

1 nld: 2 st op langs de voorkant.  Totaal 130 wordt herhaald.  9 rijen van 1x1 gom.  Brei een rij gezicht typering van een extra 2 gekruiste gezicht loops - moeten kunnen lus 132.  1e rij: * 2 av, yo, een broche (1 st verwijderen van de voorkant, een voor-en rek het over het verwijderen lus), 2 st samen breien gezicht, 1 omsl *, herhaal van * Tot en *.

2,3 en 4 rij: * 2 av, 4 gezicht *, herhaal van * tot *. en  Brei patroon 4 cm en verdeeld in 2 gelijke breien half, zodat het patroon symmetrisch was.  Verder breien de voorzijde van de Jurken. Een 11 cm van het tandvlees naar een gemiddelde van 26 loops te sluiten en aan beide zijden afzonderlijk verder.  Op hetzelfde tijdstip in elke tweede rij dicht bij de rand van de snede vier keer in een lus.

Op een hoogte van 17 cm van het tandvlees om de resterende lussen van de schouder te sluiten.  Ga verder breien de achterkant van de jurk.  Om dit te doen, verdeel de lus in twee gelijke delen en brei beide zijden afzonderlijk.  Op een hoogte van 13 cm van het tandvlees naar de hals te sluiten met de binnenkant van de lus 13 en in elke tweede rij 4 keer in een lus. Op een hoogte van 17 cm van het tandvlees om de resterende loop schouder te sluiten.  Montage van de jurk: Voer de schoudernaden.

Armsgaten, de hals en een snee aan de achterkant (op hetzelfde moment te koppelen lus voor knoppen van de lucht loop) binden op een reeks van sc. Naai een knop te drukken.

Op basis van materialen www.korolevstvo-masterov.ru

yo, gebreide jurken, yo, jurk