over breien

 

Brei speelgoed interessant

Breien - een zeer spannende en nuttige werkgelegenheid. Liefhebbers van en weet hoe te breien, met mij eens, en degenen die twijfelden, ik kan zeggen is probeer het, zult u geen spijt van! Brei hetzelfde speelgoed twee keer interessant: het is goed, en leuk. De resultaten van dit werk gewoon te bewonderen. Kijk maar naar de speelgoed - een wonder! En het is tijd om niet zo veel als, laten we zeggen, breien een trui.

Velen hebben nooit geprobeerd te breien speelgoed. En tevergeefs! Wees niet bang van grote, complexe beschrijvingen: ze zijn langer om te schrijven dan te breien voor hen. Gebreide Toys interessante spikeZe zijn geweldig want het is zeer gedetailleerd.

Wanneer je begint te doen wat in hen is geschreven, zul je begrijpen. En bindt het speelgoed snel en gemakkelijk.     Een garen gaat - helemaal niets! Zelfs als je de spaken tweede keer in mijn leven - u kunt nog steeds een geschikte speelgoed te vinden. Probeer een kitten (hij is de eerste in onze catalogus knit speelgoed) gelijkspel.

Gewoon patronen die ik nog niet gezien.

neemt naald breien