over breien

 

Breien speelgoed

Maken er iets met hun handen - altijd een fascinerend iets. Zeker als het gaat om dingen voor de kinderen. Nou, dat u het kind meer dan een nieuwe pop, of misschien een leeuw! Dus we bieden alle de naald vrouwen, zowel beginnende als ervaren, om aandacht te besteden aan de knit speelgoed. Maar waarom gehaakte speelgoed van belang kan zijn alleen aan de kinderen?

Beautiful ambachten zullen een origineel cadeau voor vrienden en familie te zijn, of misschien het begin van deze unieke collectie. In deze sectie vindt u een schema van breien speelgoed en opties knit kleding voor poppen, die gemakkelijk zelf kunt doen, begeleid door duidelijke instructies.     Gedetailleerde uitleg te dekken elke fase van het werk, waardoor het geen last maar een vreugde.

De techniek is eenvoudig en het zal haar aan iedereen te nemen - van volwassenen om kinderen. Het is opmerkelijk dat breien speelgoed niet de aankoop van nieuwe garen nodig - dus waarom niet het maken van de restanten, geen behoefte aan truien en sjaals. Maar als een leuke bonus, te bieden om aandacht te besteden aan de schema past voor uw huisdieren, vooral haarloze honden die bevriezen in de winter en zal blij zorgzaam en warme kleding worden en zich als resultaat eruit zal zien gebreide speelgoed . Gebaseerd op materialen www.uzelok.ru

diagrammen, breien, gebreid speelgoed, breien