over breien

 

Gebreide speelgoed

BREIEN VOOR KINDEREN. BREIGOED TOYS.  Gebreide warm water flessen voor de eieren - kippen en konijnen Afmetingen: ca. 11-15 cm hoog, ca.. 5 cm in diameter.  Materialen: garen een beetje bruin, wit, geel, rood, donker rood, blauw, donkerblauw, roze kleur, de kleur van roest, en koper.

Hook № 3 en 4 naald borduurwerk met een afgerond uiteinde.  Het basispatroon haak № 4:  gebreid twee samen in een thread van art. b / n.  Elke serie begint na een luchtpomp lus in de 1e paragraaf en eindigt bij de laatste loop, in een cirkel. p. werken in een spiraal zonder de serie. De dichtheid van het breien: 18 x n. 20 p. = YuhYusm.  BESCHRIJVING Begin met de onderste rand en stropdas in twee strengen.

Kiezen 30. enz. en leg ze in het hoofd. van art. in de ring.  Brei vervolgens het basispatroon. Op een hoogte van 4 cm te sluiten in de volgende vier bereik. p. gelijkmatig over 3 st = 18 etc. Link voor 1 ronde. p. in hoogte, voeg ook voor de volgende ronde. p. 7 st = 25 n. Verder breien voor het hoofd van de lijn.  Op een hoogte van 8 cm dicht in de volgende vier bereik. p. gelijkmatig over 4 st, trek de resterende 9 § Werken draad met een draad getrokken door polustolbik.

HAAS Body: bruin breien garen. Op een hoogte van 9 cm dec gelijkmatig in de komende 5 serie. p. op 4 st en trek vervolgens de resterende 5 § Oren: uitvoeren van 2 stuks. Inbelnummer 3 naalden bruin draad 17. enz. en leg ze in het hoofd. uit. in de ring, en brei vervolgens cirkel. p. Kunst, w / n. Op een hoogte van 3 cm gelijkmatig in de volgende zes voorwaarden. p. op 2 st, de resterende 5 st gecontracteerd.  Staart: breien, als het oor.

Paws: het uitvoeren van 2 stuks.  Inbelnummer 3 naalden bruin draad 14. enz. en leg ze in het hoofd. van art. in de ring, breien cirkel. p. van art. b / n. Op een hoogte van 2 cm in de volgende 03 december ronde. p. op 3 st, trek de resterende 5 st.  Wangen: uitvoeren van 2 stuks. Inbelnummer 3 naalden bruin draad 10. enz. en leg ze in het hoofd. van art. in de ring, en brei vervolgens cirkel. p. van art. b / n. In de 4e ronde. p. breien tot 2 st samen, trek dan de resterende 5 §

Nose om het nummer drie spaken draad kleur wijzerplaat. roest 8. enz. en leg ze in het hoofd. van art. in de ring, en brei vervolgens cirkel. p. van art. b / n. In de 3e ronde. p. breien tot 2 st samen, de resterende 4 in te stelen.  Afwerken: Sluit de oren, de poten, wangen, neus en staart aan het lichaam en het hoofd.  Ogen blauwe draad aan de individuele steken borduren.

Hen Body: gebreide witte of gele draad of twee termen. p. donkerrode kleur. koperkleur. roest en rode draad, en vervolgens wendt zich tot 2 bereik. p. garenkleur. koperkleur. van roest.  Kam: dial haak № 4 rode draad in twee toevoegingen 13. n. + 1. Sectie lift en brei 3 p. van art. b / n.

Volgende, de volgende band als volgt: 1. Sectie lift, slaat u de 1e paragraaf, * 4 eetl. w / n, missen de 1e paragraaf, het koppelen van een. n. beklimming, 3 el. w / n, missen de 1e paragraaf, het koppelen van een. § Brei speelgoed patroonlift, 2 el. b / n, 1 el. w / o aan de onderliggende inch n. opheffing van * herhaal twee keer voor de resterende acht par-serie.  Wings: 2 stuks te voldoen. Vorm het nummer 3 witte gehaakte draad of donker rood, of geel 10. n. + 1. Sectie lift en brei st. b / n.

Op hetzelfde moment op een zijde van elk 2-m p. 2 st op na 7 p., voor de gele kippen bij 5 p. om de klus af te maken.  Oorbellen: Voer 2 stuks. Hook nummer 3 hebben betrekking op de witte kippen rode draad 10. zoals, voor gestreepte kippen 11. sectie en voor de gele kip 8. n. + 1. § hijs 4 p. van art. W / n, voor de gele kip 2 p. van art. b / n.  Snavel: haak gelijkspel voor nummer 3 witte kip roze draad naar een gestreepte kleur draad. Rust, 6. n. + 1. Sectie lift en brei st. b / n.

Op hetzelfde moment aan beide zijden van elk 2-m p. trek 2 maal voor 1 punt = 2, etc. Run de zijnaad.  Staartveren: een haak № 3 band met wit of geel, of een draad kleur. Rust * 8. n. + 1. Sectie lift en brei dan 1 p. van art. b / n. *, herhaal van 5 keer.  Bovendien zijn alle veren gebreide witte of gele draad voor elke veer gestreepte gebreide kippen draad van verschillende kleuren.  Afwerken: Sluit een kam, snavel, vleugels en oorbellen.

Om een ​​geel satijn geborduurd kip snavel kleur draad. van koper.  Borduur ogen om een ​​witte kip met donker blauwe draad voor de geel-blauwe en gestreepte - donker rode draad steek.  Staartveren contract met de linker rand en naaien. Gebaseerd op materialen avemeri.by.ru

gebreide speelgoed patronen, haak, lus