over breien

 

Gebreide hazen

Brei hazen haakOp dit moment kwam de brei misschien wel de meest bekende en geliefde vorm van borduurwerk van alle moeders. Met behulp van naalden of haken kan worden gerelateerd aan de oorspronkelijke Pasen geschenken in de gave grootouders en peter en meter, maar ook gebruiken als a. Kippen en konijnen behoren tot de meest voorkomende symbolen van Pasen.

Breien kan een haak of breinaalden worden. Het kan gewoon worden opgezette dieren of "verwarming" voor Pasen eieren. Speelgoed kan leuk zijn kinderen, en de "warmers" Versier je Pasen tafel. Brei Pasen konijnen en kippen worden geproduceerd snel genoeg om alleen een nacht door te brengen om ervoor te zorgen dat uw huis heeft een kleine "eenheid" van deze mooie dieren ingediend.

Er zijn twee mogelijkheden. De eerste is een volledig betrokken ei, gevuld met synthetische vulling. In de regel zijn ze gebreid breien, maar je kunt gebruiken en haak. Deze gebreide paaseieren kan een origineel probleem zijn, bijvoorbeeld om ze te koppelen aan de mand (klassieke versie), of hun bak van de eieren te vullen, waardoor het open (voor de originele versie).

De tweede optie is om de haak te binden gewone eieren. Dergelijke visnet paaseieren zal een echte versiering van het interieur worden, maar over hun creatie zal werken. Maar het resultaat is de moeite waard! Deze eieren kunnen worden verbonden om op te hangen aan een boom of Pasen gewoon een tak van de wilg. Een liefhebber van breien creëert een hele Pasen nummers met behulp van draad en een haak (de spaken).

Ze verhogen uw geesten en vul uw huis feestelijke sfeer. Probeer het en je leert breien Pasen! Gebaseerd op materiaal uit de actieve-mama.com

haak, naald, opengewerkte breien