over breien

 

Gebreide speelgoed zijn geschenken die zal iedereen tevreden stellen

Breien speelgoed brengt een speciale traktatie. U kunt de voorbereiding van de geschenken die zal bevallen zowel kinderen als volwassenen. Een eenvoudige job vergt veel plezier. Gedetailleerde beschrijvingen en schema helpen om te begrijpen.     Resten van garen en de noodzaak sintepon (synthetische wol).

Om Hare Je zal een harige garen nodig hebt! De hoogte van een gebreide konijn ca. 40 cm, breien.     Wie is het? Kikker reiziger of een echte prinses kikker? Pofantaziruyte met hun kinderen.

De hoogte van een gebreide kikker ca.. 15 cm, breien.     De familie draagt ​​Vyazanyey Bear Papa, Mama Beer en Beer. Deze muizen kunnen worden gekoppeld van de overblijfselen van garen. Ze zien er echt, uit oren, neus, ogen, snor en krullend staarten Deze schattige honden bijten niet!

Zwart-wit, onafscheidelijke vrienden - kleine honden, met de hand gebreid, grote speelgoed voor kinderen. Neem voor het breien fancy garens en aanhankelijke katten schattig zijn, van hen houden en volwassenen en kinderen. Bind een stuk speelgoed kat is niet moeilijk. Wij raden een beetje wazig garen.

Nose geborduurd met roze draad voor de snorharen kan de lijn gebruiken.     Lengte 45 cm Toys Knitting Knitting. Gebreide speelgoed lieveheersbeestje doet denken aan baby van de zomer. Speelgoed en sokken, zijn aangesloten in dezelfde stijl. Noodzaak van twee knoppen in de vorm van lieveheersbeestjes en sintepon of katoen, rijst, vleugels breien.

Leo, ook kan worden thuis! Toy leeuw zou hij een goede gift voor de kinderen geboren onder het teken van de leeuw. Heeft u tijd om een ​​gift voor te bereiden.     Hoogte ca. speelgoed. 17 cm breien. Gebreide zwarte Burenka charmant!

In de oren van haar 'gouden' oorbellen, nek en bel. Hoogte ca. speelgoed. 35 cm breien. Jolly van de vezels.

Het lichaam van de eekhoorn-gerelateerde speelgoed van wol, en een staart en oren, gebruikte nep bont.     Hoogte ca. speelgoed. 26 cm breien. Panda moeder en haar prachtige baby verwante van zacht zwart en wit garen met toegevoegde mohair. Oren en staarten zijn gemaakt van dieren in de vorm van pompons. Hoogte ca. speelgoed. 26 cm     Haak. Knuffels, zullen alle kinderen blij zijn! Of misschien volwassenen - degenen die geloven in geluk charmes.

Kies wat u wilt - een hond, muis, of haan, en veilig aan de slag. Het gaat een stuk sneller dan je denkt, en je vindt een zeer eenvoudig, aangezien de uitvoering van elk detail rij na rij van speelgoed wordt beschreven in meer gedetailleerde instructies. Hoogte ca. speelgoed. 22 cm Crochet en de spaken. Corydalis in het nest en de eieren van de vele - klaar spaken.

Alleen de staartveren zijn genaaid en gehaakte aan het eind van de Haak. Speelgoed en niet alleen - funny warmers voor eieren, genieten van de kinderen, versier je keuken zal een goed geschenk voor Pasen worden.     Hoogte ca. speelgoed. 11-15 cm breien. Beste Robbie Belek ocheno nieuwsgierig, hij was helemaal geweldig interesno.Etot Belek waarnaar zacht garen.     Prachtig speelgoed en cadeau voor uw favoriete kinderen.

De lengte van ca. speelgoed. 40 cm breien. De witte uil - net als Harry Potter, met zo'n vogel is niet voor iedereen.     De uil is verbonden satijn front, en in plaats van het oog knoppen. Hoogte ca. speelgoed. 21 cm breien.

De aap - het symbool van 2004, maakte zijn eigen handen, zal zeker vrienden vinden tussen de jonge en oude fans.     Hoogte ca. speelgoed. 45 cm breien. Santa Claus - een grappig mannetje met een dikke neus. Hij gebreide riem en tas. Brei-speeltjes zijn geschenken die alle haak zal bevallenbaard en haren zijn gemaakt van franje. Hoogte ca. speelgoed.

40 cm Knitting. Snowman - erg grappig kijkt hij in de hoed en sjaal.     Het speelgoed bestaat uit een klein detail, die snel en gemakkelijk gebreid. Lange neus wortel - ook is aangesloten op de spaken.

Speelgoed Hoogte ca.. 30 cm     Breien. Winter koude rillingen met haar favoriete tijd voor de pinguïns. Gebreide pinguïn, kan hij een goed cadeau voor het nieuwe jaar! Hoogte ca. speelgoed. 32 cm breien. Naai de kant deken glimmende vlecht die feestelijke olifant eruit zou zien!

De lengte van ca. speelgoed. 29 cm, hoogte ca. speelgoed.     22cm. Breien.

Cute little poppen kan dienen als een souvenir of een vakantie decoraties. Binden ze heel eenvoudig door het invullen van vulstoffen of synthetische kurk in te voegen. Als u opent de onderste rand van een gebreide model, krijg je een pop-bibabo die gedragen kan worden op uw vinger en maak een leuk idee, amuseren peuters.     Hoogte van speelgoed ca.. 10 tot 14 cm op de materialen avemeri.by.ru

haken, breien, haken, gebreid speelgoed, breien, regeling