over breien

 

Gebreid bont

Niet alle mensen, zelfs de meest beruchte "bont foodies 'weten van het bestaan ​​van zoiets als een gebreide vacht. We zijn allemaal gewend aan het feit dat de vacht kan zowel natuurlijk of kunstmatig. Toch is mode-industrie niet stil, en ieder van ons het voordeel van de House of Fashion professioneel werken met bont, zodat het een geheel nieuwe uitstraling.  Vandaag breien op het hoogtepunt van de populariteit.

Wij zijn in toenemende mate zien op de catwalks van de wereld prљt-a-porter een grote verscheidenheid van gebreide items garderobe.  Hierop geen uitzondering en dingen die verband houden met de vacht. De praktijk toont aan dat de vacht kan worden gebreid, en zijn kleren van te maken krijgt een unieke en zeer originele look. Dus, wat is de gebreide bont? Wat is het product van een gebreide vacht, en hoe krijgt het zijn definitieve vorm?

Wat zijn de voordelen van bont kleding vezels?  Dit was, in feite, zal worden besproken in dit materiaal.  De eerste om te praten over een gebreide vacht, was de bekende Canadese designer Paula Lishman (Paula Lishman), die in de jaren '70 van de vorige eeuw heeft gepresenteerd voor het publiek het eerste product van de zogenaamde vacht garen. Lishman ontving haar meester van de huiden natuurlijke bever, konijn en nerts.

Voor een lange tijd ontwerper van Montreal bleef een goed bewaard geheim gepatenteerde technologie om exclusieve vragen van bont maken. Maar in 1998 deze technologie beschikbaar kwam voor het publiek, en meer en meer ontwerpers in hun couture collecties van items breien bont.  Dit luxueuze vacht is vaak bedoeld als vacht garen of gebreid bont.

Paula Lishman begon haar net hetzelfde met konijnenbont, en later verplaatst naar de dressing van een goede garen uit meer elite en sabel, nertsen en vossen. Het algemeen, moderne bontwerkers niet echt vieren en konijnenbont als een grondstof voor de filamenten is in dit geval veel meer veelbelovend is de nerts.  Hoe wordt fur garen?  Fur draad is als volgt gemaakt.

Ten eerste, elke huid is verdeeld in kleine reepjes, die niet geknipt een rechte lijn, maar een spiraal, respectievelijk. Ten tweede, wordt de resulterende strip verdraaid en gemanipuleerd door een master op een raster van flexibel materiaal, of katoen, die de basis vormt.  By the way, kan dit kader volledig andere vorm.  Bijzonder belangrijk is het feit dat de vacht strips met een optimale breedte van 8 mm, respectievelijk 3DO.

By the way, zeggen de experts, de beste bars zijn verkregen uit de pluizige vacht, die een dichte membraan heeft. De lijst van het ideale mechanisme voor de productie van garens werden de volgende natuurlijke ingrediënten: wasbeer, nerts, vos, poolvos, bunzing, vos, marter ze met een optimale dutje lengte, en de geschraapt van goede kwaliteit en dicht. Niet de meest ideale voor de vervaardiging van de vacht pluizige garen schapen en konijnen.

So. met konijnenbont geschraapt te dun, en een schaap geschoren korte vacht, die niet kunnen creëren van een "pluizige effect." De beste vacht, waarvan je een groot garen, een nerts. Laten we terugkeren naar de technologie van de productie van bont strengen.  Na het snijden van elke strook van bont is zo verwerkt als een solide en duurzaam bont snaar te verkrijgen.

Eigenlijk, zijn er verschillende technologieën voor de huid. De meest populaire regeling belandt in een spiraal band van bont op een regelmatige basis-draads of framed draad. Zijn echter een aantal van de resulterende vezels samengevoegd tot een single, die is gewikkeld op een spoel of in een bal.  Fur garen voor de textuur is ongelooflijk veelzijdig.

Vanwege het feit dat deze draad is gewikkeld rond de kern net is bont en de buiten-en binnenkant van het product.  Een ander groot voordeel van gebreide kledingstukken vacht is licht en bijna gewichtloos. De ernst van de draad, zoals het geval is met gewone wol of acryl truien zijn absoluut uitgesloten.  Het product van fijn gebreid bont behoudt zijn oorspronkelijke vorm, stof is niet gerimpeld, en is duurzaam. Door dezelfde.

Bontkleding garen heeft geen voering, omdat de binnenkant is zeer aangenaam voor het lichaam en veroorzaakt geen ongemak, zoals, bijvoorbeeld, wol of acryl hard.  Tot op heden, gebreide vacht is erg populair. Daaruit zijn gemaakt luxe sjaals, mooie truien, originele jassen, leuke jassen en poncho's, boa's, moffen, jassen, capes, stola's en ga zo maar door.

Sommige ontwerpers geëxperimenteerd met een pluizige draad, namelijk creëren broeken, maxi-rokken en tunieken van bont garen. Producten gemaakt van gebreide vacht is een uitstekend alternatief voor traditionele bont, dit is iets wat interessant en origineel.  Zorg voor de gehaakte kleding van bont is niet moeilijk. Het enige wat de moeite waard weten is het feit dat de artikelen van bont strengen niet kan worden gewist.

Na het wassen van dit product zal absoluut geen representatieve uitstraling te krijgen. Aan het eind van de herfst-winter seizoen is het beter om een ​​jas, jas of tippet geven aan de stomerij.  Dergelijke delicate garderobe items voorkeursbehandeling, en als de prijs van een dergelijke houding zal dienen u niet slechts een of zelfs twee seizoenen.

In grote, gebreide bontproducten een rol spelen edakogo decoratief dan functioneel object, die zal worden beschermd tegen vorst. Indien het product van de vacht strengen opgenomen bijtende geur van parfum, chemicaliën, sigarettenrook, dan kunt u thuis om het te behandelen met stoom of hete lucht at arm's length.

Als u plotseling nat het product van een gebreide vacht, het drogen op de schouders, en dan behandelen met stoom of hete lucht, zodat de villi niet aan elkaar geplakt.  Houden dingen uit van dergelijk materiaal moet worden op dezelfde plaatsen waar de traditionele bontjassen of jas in een droge warme plaats, canvas tassen met voldoende luchtcirculatie.

Vandaag, velen van ons hebben een combinatie van de woorden "gebreide bont" patronen impliceert met langwerpige en scharnieren. Fur garen breien meestal haken, breien, of met behulp van een breimachine. Niet te verwarren authentieke vacht garen en draad, die een heeft "bont effect."  Tot op heden zijn een van de meest populaire producten gebreide bont nertsen poncho's, capes en bruids boa's.

Deze dingen kijken zachte, bijna gewichtloos en stijlvol. Als u liever met een bont patronen (jurken, jassen, truien), het product van een gebreide nerts is de perfecte keuze.  Gebreide vacht is anders dan de klassieke, in het bijzonder, het feit dat de eerste haartjes niet lijken zo lang, en de overvloed aan breitechnieken geeft de mogelijkheid om een ​​verscheidenheid van productontwerpen te versieren.

Producten van kleding gebreide vacht kan perfect gecombineerd worden en gedragen niet alleen in de winter, maar in de lente of de herfst.  Een ander groot pluspunt van gebreide bontproducten zijn een beetje goedkoper dan de dezelfde kleine dingen van een enkel mechanisme. Zo zal een mooie jas of poncho gebreid van nerts kost ongeveer drie keer of vier goedkoper dan de traditionele bontjas. In ieder geval, de keuze is aan jou. Gebaseerd op materialen mp.spb.ru

Gerelateerde berichten:
  1. knit caps

regeling, gebreide kleding, jurken, patroon