over breien

 

Gebreide konijn verhaal

Het enige wat we kunnen weten dat de vacht wordt ofwel kunstmatig of natuurlijk. Brei-bunny breien geschiedenisMaar het bestaan ​​van knit weet dat een paar bont. Het idee van het breien vacht behoort tot mode-ontwerper uit Montreal, het Canadese Golf Lishman, de eerste keer in het midden van de jaren '70 gepresenteerd aan het publiek vacht is niet van de hele huiden van bont en garen. Grondstoffen voor dit garen zij heeft gekregen van grote en hoogwaardige huiden van konijnen, bevers, nertsen.

Een lange tijd, Paul hield een geheime technologie van het vervaardigen van een bont garen. Het mysterie werd pas ontdekt in 1998.  Om de draad van bont vacht intact gesneden spiraal strips, die vervolgens worden gerold en beginnen op te leggen de basis, die dienst doet als een raster van enige vorm van katoen of ander flexibel materiaal.

De strips moeten breed zijn als een zeer dikke en zeer dun, zodat hun optimale omvang kan van 3 tot 8 mm. Vervolgens wordt de strook behandeld op een speciale manier voor een volledige vacht garen. De eerste, de wind op de boor, als ontspanning zijn vaste op het bord, met de noodzaak om te rekken en soms nat. Dan op een thread-based beginnen bij een bepaalde hoek om een ​​strook van bont wind.

Een paar strengen verkregen verknoopt met elkaar om een ​​lange string te krijgen.  Te wijten aan het feit dat de vacht strip gebonden rond de spiraalbodem, is bont en de buiten-en binnenkant. De ernst van de vacht is niet gevoeld en gebreide bontproducten verkregen zeer licht en verrassend zacht. Een groot pluspunt is dat de knit vacht stof behoudt zijn vorm en niet gerimpeld.

Zorgen voor bont breigoed en houd het heel simpel, ondanks zijn delicatesse.  Voor de vervaardiging van bont garens zijn perfect vos, nerts, vos, bunzing, wasbeer, sable, omdat ze een lang dutje en een zeer dichte membraan hebben. Maar de schapen en konijnen is niet geschikt, omdat de eerste scherpe snede korte vacht, en de tweede dun membraan. Maar het moet worden opgemerkt dat Paula Lishman het begon met konijnenbont.

De beste grondstof voor garen vacht is nerts.  Vanaf vandaag, maakte bijna alles: jassen, jassen, sjaals, cap, capes, poncho's, stola's, boa's, jassen, dit is niet een volledige lijst van de producten van dit bijzondere materiaal.  Gebreide vacht is een geweldig alternatief voor de reeds bekende voor ons bont. Fur knitwear is uitgegroeid tot een van de recente enthousiasme van vele mode-ontwerpers.

Kleding van gebreide vacht is waarschijnlijk niet goed te kunnen verdedigen zijn gelukkige bezitter van een strenge vorst, maar deze kleding onder de kracht om een ​​nota aan de uniciteit en de ongeëvenaarde elegantie in avondjurk, toe te voegen en niet alleen het winterseizoen. Gebaseerd op materialen www.mex-kmv.ru

hoed, breien