over breien

 

Roze gebreide konijn

Roze gebreide konijn speelgoed  Dit gebreide speelgoed Bunny werd gemaakt met vier spaken. Ik heb oorspronkelijk van plan om een ​​kleine pop band, maar halverwege mijn pop veranderd in een konijn! Deze handleiding zal u tonen hoe je een stuk speelgoed gelijkspel op vier naalden of de rondbreinld.

Breinaalden 15h8sm, calqueerpapier, schaar, spelden, naalden, potlood  Stof stukjes papier of gekleurde stof voor poten en oren, plus het andere deel van het hart (dit kan dezelfde of contrasterende stof zijn.)  Extra stof stukjes klein stukje witte doek of een muilkorf.  Garens twee streng van katoenen garens: een streng - roze en een wit broodje.

Decoraties 2 de overeenkomstige knoppen voor ogen. Een andere knop voor de neus. (U kunt experimenteren met verschillende kleuren en maten CP voordat u gaat naaien hen.)  1 kleine witte pompom voor de staart.  De draad is wit, voor het naaien van details.  Draad naar de juiste kleur te drukken.  Het vullen of te snijden weefsel sintepon.  1. Begin met het breien van het lichaam.

Met behulp van vier spaken, gelijkmatig dial 60 lussen over 3 spaken. Met behulp van de rondbreinld, een markering voor de eerste lus (zodat u kunt rekenen van het aantal lussen te houden).  Gebruik nu de regeling voor het breien:  Ga door dit patroon totdat u hebt getypt 16 pagina's, of ongeveer 10 cm  Met behulp van rondbreinaald, plaats marker 1 2 meer in de 20e lus en een in de 40e. Gebruik dan de volgende tabel voor het breien:

Ga verder naar de roze draad te gebruiken en om een ​​lus te verminderen bij het begin van elke naald (of bij elke marker, met behulp van een rondbreinaald) tot u zes loops op voorraad te krijgen voor elk een spaak (of 18 voor ronde spaken). (Bates, provyazyvaya twee lussen door de voorzijde van de steken.) Knip de draad, waardoor een 20 cm (8 in) staart. Dringt de staart door de overgebleven lussen. In dit stadium moet u een buis vorm, die is aan een zijde afgesloten.

2. Roze gebreide konijn sprakMet behulp van een vulmiddel, vul het lichaam.  3. Voor de stukken stof, maak een patroon met behulp van de sjablonen hieronder.  Bevestig het aan de stof en trace onderdelen. U moet te snijden 2 vormen voeten, 4 oor vorm, vier vormen van de hand, een lagere vorm een ​​hart vorm en een vorm van de snuit.

Extra 2 lagere vormen.  4. Om een ​​zak rijst, samen hechten de stukken van het materiaal en naai afval, waardoor een 2 cm (3 / 4 in) gat in om de juiste kant (zoals aangegeven) release. Laat de rechterkant en vul de zak rijst. Naai de opening dicht en zet in op een gebreide konijn.  5. Veer conservering (kopie) het onderste gedeelte aan de ene kant van de zak rijst (rechts).

Doe een zak rijst in de open kader konijn (rechterkant van de template is niet de voorkant van het weefsel).  Speld in de plaats, met een gebreide rand verscholen op de top van zakken rijst. Naaien goed.  6. Voor de voeten, vouw elk stuk in de helft (zoals aangegeven op de steekproef) en naai.

Laat de basis van elk been te openen aan de rechterkant los en te vullen. Laat de rechterkant.  7. Gebruik een stok om de vulling op elk been spul.  Plooi de benen onder de voorste rand van het konijn, ongeveer 2 cm (3 / 4). Speld en naai op zijn plaats.  8. Bevestig de mond op het witte deel van de snuit.

Naai snuit van een konijn, het plaatsen van het zo dat de bovenste regel met de bovenkant van de voorpagina van de CC op het lichaam.  Handen Naai je mond met draad borduurwerk. Bevestig knoppen om de neus en bevestig vervolgens de resterende knoppen voor ogen.  9. Voor elke hand, dan nietje de twee stukken samen en naai, waardoor de uiteinden te openen aan de rechterkant los en te vullen.

Laat de rechterkant en een stok om de vulling aan elke hand spul te gebruiken.  10. Voor elk oor, dan nietje de twee stukken samen en naai, waardoor de uiteinden te openen aan de rechterkant los en te vullen. Laat de rechterkant.

Met behulp van de stippellijnen op het monster als een gids, vouw de voorkant van elk oor een bit en deze op zijn plaats naaien zal gestalte geven aan het konijn oor. Bevestig de oren aan elke kant van het lichaam, boven de ogen.  11. Bevestig de staart pompon aan het eind van het konijn.

Volgens de materialen em-tut.ru

Gerelateerde berichten:
  1. Crochet is aantrekkelijk vanwege de eenvoud en elegantie

regeling voor breien, lus, gebreid speelgoed, breinaald