over breien

 

Haak krolik13

Maak een konijn uit knit square - het is ook verstandig om een ​​konijn te krijgen van een hoed!  Elke beetje pluizig, niet glad garens, ongeacht de kleur van uw keuze. U hoeft niet veel garen. Genoeg 6-inch (15,24 cm) vierkant, plus een beetje voor de oren en versier met een flinke konijn te krijgen.  Als uw garen label van de aanbevolen grootte naalden, gebruik dan die - of kleiner.

Voorbeeld: (35 yards (32,04 meter) van garen, breinaalden formaat - 5)  Typ een voldoende aantal lussen te krijgen van de 6-inch (15,24 cm) (voor bijvoorbeeld in de originele garen - 35 loops) in gladde stof tricot (brei een rij vooraan, een aantal Wrong), zolang de lengte van het plein wordt niet gelijk is aan de breedte. Dichtbij. Beslissen wat de paring gezicht of de zelfkant u wilt gebruiken voor de buitenkant van het konijn.

Met behulp van het diagram, het etiket van de punten A, A 'en H pinnen. Tapestry naald met een draad lengte van ongeveer 24 inch (60,96 cm). Het verlaten van een staart ongeveer 8 inch (20,32 cm), te beginnen bij punt A, en naai de steeklengte halve cirkel om het punt H, is nu een halve cirkel om A 'punt. Verzamel deze naad en bind de uiteinden van de site. Vul in je hoofd vulmiddel.  Met behulp van de uiteinden van de verzamelde filament, naai de kin.  Markeer de punten B, B ', C' en C '.

Met behulp van de draad, die aan het hoofd verzameld in stap 2, naai de rand AB in om deze te verplaatsen naar Christus, en, bijgevolg, 'B' naar B'C.  Markeer de punten D, E, F, D 'E'. Passeren de naald draad lengte van ongeveer 24 inch (60,96 cm). Lang laat de staart, 12 inch (30,48 cm), te beginnen bij punt F, naai de zijkanten tegen elkaar FE ED.  Hetzelfde met de andere kant.

Loopt door de naald met de staart en naai de rand F'E 'aan de rand E'D'.  Tamp het vullen van de benen en lichaam. Naai buik. Uit elkaar te trekken van de benen en naai de uiteinden van de twee kanten van de buik varken. Verberg de draad eindigt.

Type 5 of 6 loops.  Brei geribd, 10 of 12 rijen. Nu de lus vermindert in de volgende rijen te vormen een langgerekte driehoek. Toen de laatste twee lus, knit een rij, dan is de twee lussen samen breien.

Doe het andere oor. Naai de oren van konijnen hoofd.  Neem een ​​klein bolletje vulling en naai vast aan de achterkant van het konijn. (U kunt ook een kleine hoeveelheid vulstof haaknaald in het konijn te trekken). Gebaseerd op materialen dom.sibmama.ru

Gerelateerde berichten:
  1. Gebreide Coat
  2. knit elastisch, haak

circuit lus, naald, breien