over breien

 

Het grootste deel gebreide speelgoed

Wie zegt dat speelgoed specifiek "voor kinderen" cadeau? Volwassen kinderen alleen maar liefde te geven en te ontvangen van de gave van het speelgoed. Met name als het speelgoed zijn gebonden aan de hand, is absoluut uniek en exclusief. Het overgrote deel gebreide speelgoed is zo aangenaam om aan te raken, huiselijke gezellig, dat maar weinig mensen zijn onverschillig.     En ongeacht wie het is bedoeld als een cadeau aan een collega of uw geliefde kind van de inschrijving.

By the way, zachte gebreide handgemaakt speelgoed zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen, en zal daarom niet schadelijk voor zelfs de jongste kinderen. Daarnaast is voor deze speeltjes zijn heel gemakkelijk te verzorgen voor hen kan worden gewassen en gedroogd zoals gewoonlijk gehaakt of delicate producten. En om dit te doen zo vaak als nodig speelgoed zal niet verloren zijn aantrekkelijke uiterlijk. Brei speelgoed kan dienen als een uitstekende kerstgeschenk.

Genoeg om een ​​stuk speelgoed orde in de vorm van een grappige beeldjes, het symbool van het komende jaar. Goed, als het speelgoed wordt gemaakt in het "merk" kleur die ook is een geweldig relatiegeschenk personeel, collega's, zakenpartners en potentiële klanten. Ook, vergeet dan niet dat elk mens zichzelf beschouwt als een individu, helder en origineel.

Een exclusieve geschenken, zoals de originele gebreide speelgoed dat bestaan ​​alleen in een enkel exemplaar nogmaals benadrukken de uniciteit van de geschonken.     Ondertussen, gebreide speelgoed, en zelfs heel mooi interieur detail en uitstekende prestaties in de rol van interieur geschenk. Hetzelfde type kussens, vazen ​​en kant servetten is zo saai, altijd!

Geef een man een volledig originele gebreide konijn met een tie-"vlinder" en u zult zien hoe "tune up" zal meer comfortabele kamer dat dit konijn zal sieren zijn. Een trio van ongelooflijk kleurrijke gehaakte tijgers typische "tijger" kleur niet alleen leiden tot een glimlach op elke waarnemer, maar voegt een beetje exotisch interieur ruimte en zonlicht.

Wanneer een gebreide aap met dreadlocks, in khaki korte broek op het gezicht van een man in bloei zo goedmoedig fun uhmylochka en origineel, dit speeltje. Gebreide hond met een muilkorf aan te raken triggers een onweerstaanbaar verlangen om uiteindelijk in haar handen, knuffelen, en,, met haar slaap in zijn armen op zijn favoriete bank. Een slimme rat in een belachelijke dress kan bewonderen filigraan techniek veroorzaken.

Een witte muis met roze-paarse bloem zal zeker enthousiasme te wekken voor de persoon aan wie u gaf. Zelfs als hij is in het leven niet te goed om knaagdieren. Nou, als je hun hebben geschonken mensen in het algemeen niet eens de knaagdieren in de vorm van gebreide speelgoed tolereren, geef hem een ​​mooie kat, "British" aristocratische kleur.

Cat kunnen zelfs "uitgerust met een" paraplu of hun eigen voedsel te leveren in de vorm van geperst onder de voet gebreide glinsterende vissen. Onze gebreide koe met een klein belletje om zijn nek ook maar een keer had een zeer prestigieuze onderscheiding van een van de Russische competitie van goederen. Misschien is dat de reden waarom ze zo'n trotse uitstraling.

By the way, totdat de mannen van de stof met lange dutje, zoals pluche uitgevonden, namelijk de gehaakte speelgoed dacht als favoriet "zachte" entertainment van de mensheid.     Gebreide speelgoed kan worden pluizig en niet erg omvangrijk en "half leeg" dus dat is handig om een ​​kop hechten als een sofa kussen. Het hangt allemaal af van uw wensen, de materialen waaruit het speelgoed en de grootte ervan.

Maar ieder van ons speelgoed is voorzien van een onberispelijke techniek van het breien, en in elk liefdevol-gerelateerde figuren van dieren, voelde het talent en de warme handen van de kapitein, die zet in het stuk speelgoed deel van zijn ziel. U kunt ook telefonisch bestellen bij ons als een geschenk aan vrienden of een bedrijfslogo.     +7 (495) 210 04 41 Op basis van materialen www.jemper.ru

jurk, gebreid speelgoed, breien