over breien

 

Gebreide speelgoed

Brei speelgoed breienVandaag is het zeer populair geworden breien haken speelgoed. En hoe komt het dat heet passie, en als gehaakte speelgoed? Little gehaakte amigurumi speelgoed dankt zijn naam aan twee Japanse woorden "ami" "breien" en "nuigurumi" "knuffel". Nu werd duidelijk dat de mode voor de miniatuur gehaakte dieren bij ons gekomen uit het land van de rijzende zon van Japan.

En niet alleen de mode, maar een "ziekte", genaamd "amigurumi '. Amigurumi is een miniatuur speelgoed, vaak met het beeld van poppen of dieren. Ten eerste, de grootte. Zij moeten worden geplaatst in de palm, en ten tweede, de verhoudingen. Dit is een aangepaste gehaakt speelgoed met grote hoofden en kleine benen (of geen), en ten derde, de emoties. Speelgoed, haken, moet "leven", met de ogen, neus en glimlach.

Een muilkorf op veel aandacht, omdat gebreide dieren moeten geanimeerd, en ten vierde, de manier van breien. Amigurumi moeten naadloos en rond gebreid worden. Zowel kinderen als volwassenen worden in de liefde en de grote sympathie voor de haken wezens, ze worden gebruikt als amuletten voor tassen en sleutels worden geplaatst in de auto, versieren hun huis.

Een meer vexatoir creëren de beste hand-made geschenk voor Verjaardag, Nieuwjaar, bruiloften of gewoon zonder reden. Handgemaakt speelgoed zal leiden tot een storm van positieve emoties, positieve emoties en een goed humeur. En u zelf ooit geprobeerd te breien speelgoed? Wilt u amigurumi verbinden, kunt u onze website zoeken naar een gebreide speelgoed, en dan voor een nieuw huisdier. Gebaseerd op materialen knittoy.ru

Gerelateerde berichten:
  1. Rib gebreide

gebreid speelgoed, breien