over breien

 

Breien truien

Jersey lus

trui lengte van 75 cm en 124 cm omtrek vereist 1000 gram garen, ritsen (68 cm) en spaken № 6.  Breien truien uitgevoerd door verschillende patronen. Elastische gebreide truien als volgt: 1e serie te wisselen loops en k2 2 - av.  2e rij en 4e - gezichts gezicht loop breien over, en averecht - respectievelijk over de averecht.

Derde serie dient te worden gebreid als volgt: das naar links k2 loop, dan averecht twee provyazyvayut loop, k2.  Naar aanleiding van dit patroon wordt herhaald met 3-4 rijen, enz.  Het uitvoeren van breien truien, geribbeld patroon te breien als volgt: k2 alternatieve loops en 4 averecht.  Voorzijde - brei gezicht loops Wrong - averecht.

En op de verkeerde jassen te breien - av st aan de voorzijde en zijkant - aan de verkeerde kant.  Ga direct naar de trui. Knitting jackets start van de achterkant: vorm van de 100 lus en 7 cm gebreid elastiek. Na deze trui gaat geribbeld patroon. In de eerste rij gelijkmatig vier lussen worden toegevoegd.

Wanneer u 72 cm breien, met het oog op een lijn te creëren van de mond moet worden gesloten in het midden van de 32 lussen. Na die nog moeten opruimen op een lus van twee keer per in de tweede rij. En de rest van de lus dicht bij wanneer het product bereikt een hoogte van 75 cm  Left plank truien te passen als volgt: eerst moet je 56 loops bellen, en brei hetzelfde patroon als de achterkant.

Wanneer u 69 cm breien, knip een lijn formulier om de lus 18 dicht bij de linkermarge. En sluit vervolgens de lus op een 4-voudige in elk van de tweede rij.  Net terug zoals, schouders moeten aanleggen tot een hoogte van 75 cm  De juiste plank jas is een spiegelbeeld van de linkerkant, dus haar breien en.

Sleeve truien gebreid op de volgende manier: het is noodzakelijk om de schouders te sluiten, en dan links en het recht op 70 loops en 28 cm breien geribbelde patroon te verkrijgen. In elke rij 14 aan de randen van een lus de lus 7 keer te verminderen tot er 56 lussen.  De laatste stap trui - te bouwen. Eerst moet u de lus sluit vervolgens, via de hals tot 96 loops, 6 cm en een hoogte van patroon rubber tie stand-up kraag bellen.

Dan gestikte zijnaden, mouwen en voegt een rits. Gebaseerd op materialen www.herwish.ru

Gerelateerde berichten:
  1. Rib gebreide, yo, neemt

gebreide truien, patroon, lus, naald, breien