over breien

 

Coltruien bijbehorende bijzonder stroperig

Algemeen, praktisch, stijlvol koltruien maar altijd  Voor de meeste vrouwen, coltruien zijn de meest voorkomende ding dat nodig is en praktisch. Coltruien gerelateerd speciale stroperige jurkIn ons land, vaak coltruien gedragen tijdens koud weer, gecombineerd met truien en pullovers, waardoor extra bescherming tegen de kou.

Maar de beroemde ontwerpers een beroep op ons te behandelen niet zo vooringenomen met het onderwerp van dameskleding, geloven dat de rolkraag is een zeer interessant ding, die ruimte geeft voor de manifestatie van zijn eigen verbeelding.  In de meest recente shows coltruien zijn opgenomen in de verzameling van dergelijke modehuizen  als Chloe, Givenchy, Chanel  . Zij toonden het publiek hoe de stijlvolle en elegante outfits kunnen worden gemaakt met behulp van duikers.

Een onderscheidend kenmerk van duikers is een hoge kraag die goed past nek. Gate coltruien, meestal kun je twee of drie keer, dat is erg handig als u bijvoorbeeld niet dragen van sjaals beurt, en sjaals. integraal onderdeel van de mannelijke en vrouwelijke kleding coltruien zijn ongeveer in het midden van de vorige eeuw.

Een groot deel van het krediet behoort tot Pierre Cardin, schieten in de jaren '50 collectie, die werden voorgelegd aan koltruien  Gerelateerd aan de speciale viskeuze.  Tot die tijd waren ze vaker voor bij piloten en atleten.  De eerste, een coltrui gedragen gewoonte van dandy's en dames, onder wie veel bekende acteurs, schrijvers, artiesten en zangers.

Volgende, en gewone mensen begonnen geleidelijk wennen aan het onderwerp van kleding, meer en meer waarderen de diverse voordelen. En het gebeurde zo zacht dat coltruien werd een nietje ding handig, maar verstoken van welke aard dan was aantrekkelijk.  Nu mode-experts adviseren dat vrouwen aandacht besteden aan de coltrui, en zie hoe stijlvolle en elegante look kan een model van de goede merken zijn.

Col ​​kan worden een deel van uw zakelijke imago, dit ding is perfect voor de vorming van een kantoor stijl! Coltruien naaien bijna alle stoffen, natuurlijke en kunstmatige.  Modellen zijn gemaakt van materialen met de toevoeging van kunstmatige vezels, beter passen op de vorm van zijn strak kleefkracht en benadrukken harmonie.

Vertegenwoordigers van de mooie helft van de mensheid kan doen om een ​​verscheidenheid van ontwerp coltrui te maken met juwelen en sieraden.  Kettingen, hangers, armbanden, broches zal voegt originaliteit van elk model. Sommige merken produceren een coltrui, al versierd met allerlei elementen. Het kan kant, paetki, kralen worden.

Vrouwen moeten altijd onthouden dat zelfs een gewone coltrui in de handen van een ervaren ontwerper en een gedurfde experiment zou kunnen uitmonden in een werk van de modieuze kunst. Gebaseerd op materialen www.wildberries.ru

Gerelateerde berichten:
  1. opengewerkte

jurk