over breien

 

De volgorde van de gehaakte truien

Tools Spaken № 4, № 4 rondbreinaalden, haak nummer 3   De volgorde van breien truien: Stap 1 Maak een patroon van delen van gebreide truien voor de volledige grootte.   Fase 2. Terug  Score 75 loops en beginnen breien truien basispatroon kader van de regeling № 2, het delen van breien als volgt: Krom, * een individu, Yo, 2 personen... samen (provyazyvaya lus met een helling naar links), 3 personen., 2 personen. samen (provyazyvaya lus met een helling naar rechts), yo, k1., * 1 individuen. behalve.

De tweede serie (en alle volgende averecht rijen), alle lussen provyazyvayutsya door het patroon: gezicht - gezicht, murmelen - averecht, yo - averecht. Van * tot * herhalen patroon 9 keer. Volgende rijen breien in patroon nummer 2.  Brei heen, controle met breipatronen. Op een hoogte van 51 cm tot zes lussen dicht aan elke kant voor de armsgaten vyvyazyvaniya.

Op een hoogte van 39 cm voor vyvyazyvaniya hals dicht 30 hoog loops, dan elke 2e rij aan beide kanten twee keer dicht bij de 2 lussen.  Op een hoogte van 53 cm dicht bij de overige lussen schouder.   Fase 3. Rek  Truien, zoals de rug, maar de hals om de lus op een hoogte van 35cm te sluiten, zoals verder terug.  Fase 4. Mouwen

Dial 35 loops en brei met een breipatroon te controleren en distribueren van de lus als volgt:. Krom, * een individu, Yo, 2 personen.. samen (provyazyvaya lus met een helling naar links), 3 personen., 2 personen. samen (provyazyvaya lus met een helling naar rechts), yo, k1., * 1 individuen. behalve.  Tweede rij (en alle volgende averecht rijen), alle lussen provyazyvayutsya door het patroon: gezicht - gezicht, murmelen - averecht, yo - averecht. Van * tot * herhalen patroon 4 keer.

Volgende rijen van breien schema № 2.  Brei 13 naalden recht basispatroon, start toe te voegen in elke 4e nld aan beide zijden van een lus 18 keer.  Vervolgens elke 3e rij 10 keer in een lus aan elke kant. De volgorde van de haak truien yoOp een hoogte van 42 cm aan beide kanten dicht tot 7 keer overgoten een lus, dan elke 2e nld 5 keer 4 en 2 keer 5 st rest sluit de lus in een rij.

Stap 5. Montage  Details over de trui pin patroon, hydrateren en laten drogen.  Voer de schoudernaden. Naai je mouwen op en volg de rest van de naden.  Fase 5. Kraag  Aan de rand van de hals truien over circulaire lus type spaken (het vermijden van de voorkant van de hals, de linkse hoek te binden) en Tie "vlechten" in schema № 3 en № 4, afgewisseld "Spit", zoals weergegeven in foto nummer 1.

De voorkant van de hals, donsjacks en mouwloze stropdas onderkant haak de volgende v met pico, om de 4-5 bars. Gebaseerd op materialen www.myknit.ru

gebreide truien, haak, yo, yo, het circuit patroon