over breien

 

Gebreide truien breien

Wil je hun kasten vullen met originele en trendy, praktische en comfortabele gebreide dingen? Onze site is voor jou! We zullen u helpen beheersen van de technieken van de naald vrouwen alle breien en haken, vertel me laten zien hoe de moderne truien te maken met hun handen.

Voor gedetailleerde en praktisch advies beschikbaar is, vergezeld van foto's, visuele schema's en tekeningen maken het leren van de basisbeginselen van breien zo makkelijk, leuk en interessant. Heeft u nog vragen of wilt u bespreken  Van dit seizoen breien om een ​​belangrijke broed-en volume.

Het voordeel van dik garen, niet alleen in het feit dat ze al snel passen op dikke naalden, maar dat de verkregen patronen zijn zeer expressief. Ook in de mode jacquard patronen, expressieve textuur vlechten, volumineuze silhouetten, zacht garen en breien vrij.  Merk op dat u kunt toevoegen breien eenvoudige en klassieke silhouetten.  Voeg toe aan product brede riem, sjaal handtas en andere noodzakelijke toebehoren. Gebaseerd op materialen pautinka.pp.ua

Gerelateerde berichten:
  1. breien, kleding

breien, regeling, breien, patroon