over breien

 

Gehaakte vest

Jacket haak.  Leeftijd: 6-9 maanden.  Soorten loops: lucht lus (VP) in paragraaf soort haak, gooi het op de draad en uit te breiden via de rubriek sc (artikel w / n): een haak om n te introduceren . p keten of lager. en teken een nieuwe paragraaf, pak garen en brei 2 st op de haak in een keer. Stijl met een omslag (v. s / n): aan de haak yo maken, het in het deel van de keten in te voeren en trek een nieuwe paragraaf, paragraaf 3 aan de haak gebreide paren in 2 uur.

Een verademing kolom met een omslag, het gezicht (relefn. art. S / n, mensen.) Brei st. s / n, het runnen van zijn kunst. s / n p lager. met individuen. kant van de izn. een kant.  Flagellum: de regeling.  De dichtheid van het breien: 10 cm = 25 §  Functiebeschrijving Back: kies een keten van 65. sectie en brei, afwisselend 1 p. van art. s / n en een p. van art. b / n.

Op een hoogte van 22 cm filamenten van contrasterende kleur aan het armsgat en brei recht te schetsen. Op een totale hoogte van 33 cm tot het einde breien.  Rechter voorpand: score van 35 in de keten. sectie en breien, verspreid paragraaf te markeren. manier: 10 p., afwisselend in een p. Cardigan gehaakte lusart. s / n en een p. van art. w / n, 5 paragraaf kader van de regeling (slepen), 7 p., afwisselend een blz. van art. s / n en een p. van art. w / n, 5 paragraaf kader van de regeling (slepen), en 8 op, afwisselend, 1 p. van art. s / n en een p. van art. b / n.  Op een hoogte van 22 cm filamenten van contrasterende kleur grafiek armsgat.

Op een hoogte van 29 cm vanaf het begin breien dicht bij de cut-keel op elke p. 5 st, 2 keer en 2 keer 3 st 2 n. Op een totale hoogte van 33 cm tot het einde breien.  Linker voorpand: Brei symmetrisch rechts plank.  Mouwen: Verdien een keten van 43. op, brei, afwisselend 1 p. van art. s / n en een p. van art. b / n en het toevoegen van aan beide kanten in elke 4-m p. 6 keer 1 st = 55 n.  Op een totale hoogte van 22 cm tot het einde breien.

Kraag: ketting van het type 60. op, brei, afwisselend 1 p. van art. s / n en een p. van art. b / n en het toevoegen van aan beide zijden van elk 2-m p. 3 keer met 1 punt = 66 N. De totale hoogte van 6 cm tot finish breien.  Montage: doe steken, de mouwen in de armsgaten naaien en de kraag om de hals te naaien. Alle producten, waaronder een kraag, das 1 p. van art. b / n.

Aan de rechterkant plank om op te naaien knoppen: de eerste ongeveer 1 cm van de bodem en tot ongeveer 1 cm van de bovenkant, de rest gelijkmatig.  Gebruik als een lus gat in de patroon. Het eindproduct is te bevochtigen en te laten drogen. Gebaseerd op materialen VSE-sama.ru

yo, haak, patroon, regeling, yo, lus