over breien

 

Jerseyspaaks stijl van jaren '40

Jersey-spaaks stijl van 40's, is bevestigd aan de boog, met plooien op de schouders en mooie satijnen knoppen is precies wat u zoekt.  Het niveau van gebreide truien breien: de volgende stap in breien.  Sweatshirts Maat: 46. Hoe te breien Sweatshirts spaken.

Je hebt nodig: 400 g garen "Australische Merinos della Filati Koning door Filtes" groen, naalden № 3,5 en 4, het garen naald met een afgeronde einde, en 3 knoppen, bedekt met satijn.  Op de naalden: een holle gom (set en vast), gom 1 / 1, de voorkant. Naald: brei steek om de holle tandvlees veilig te stellen.  De regeling van breien truien spaken. DICHTHEID van breien  § 22 x 30 p. = 10 x 10 cm, is verbonden met de spaken van de voorste steek nummer 4.

Hoe om te breien truien spaken. Terug.  № 3,5-spaaks type 94 st op en brei inlay voor 6 roebel. holle rubberen band en een p. rubber-Coy 1 / 1 (totaal = 1,5 cm).  Blijven werken breien № 4 personen. gladheid.

Aan beide kanten weg te nemen na de eerste en voor het laatste item in elk 8-m p. 3 keer 1 st, 2 st provyazyvaya rechts langs de voorkant, en liet het dragen van een eenvoudige aansnijden. Op een hoogte van 13 cm vanaf de inlay (p = 40.) Werd toegevoegd aan beide zijden na de eerste en voor het laatste item in elke 30-m p. 2 keer voor 1 punt, het uitvoeren van de toevoeging van een tussenproduct (= k1. Twisted deel van de draad).

Op een hoogte van 30 cm vanaf de inlay (p = 90.) Exit aan beide kanten voor de armsgaten op elke 2-m p. 1 per 4 st, 2 x 2 op, 2 keer voor 1 punt op een hoogte van 19 cm vanaf het begin van de armsgaten (p = 56.) Sluit de resterende 72 n.  De regeling van breien truien spaken.  De rechter plank.  № 3,5-spaaks type 48 st op en brei inlay voor 6 roebel. holle rubberen band en een p. Rib 1 / 1 (totaal = 1,5 cm). Blijven werken breien № 4 personen. gladheid.

Links om mee te nemen voor de laatste item in elke 8-m p. 3 keer in een paragraaf, het uitvoeren van een eenvoudige aansnijden. Op een hoogte van 13 cm vanaf de inlay (p = 40.) Werd toegevoegd aan de links voor de laatste item in elke 30-m p. 2 maal 1 punt door het uitvoeren van de toevoeging van een tussenproduct (1 personen. Broach doorgestreept). Op een hoogte van 30 cm van de inlay (p = 90.) Exit links voor het armsgat op elke 2-m p. 1 per 4 st, 2 keer  2 st, 2 keer voor 1 punt op een hoogte van 19 cm vanaf de armsgaten (p = 56.) Sluit de resterende 37 para  De regeling van breien truien spaken.

Links plank.  Brei symmetrisch juiste plank, opzij Brei 2 st samen de voorkant te verminderen.  De regeling van breien truien spaken. De mouw.  № 3,5-spaaks het type 44 st op en brei inlay voor 6 roebel. holle rubberen band en een p. Rib 1 / 1 (totaal = 1,5 cm). Blijf spaken voor satijn werken № 4.

Beide partijen krijgen in elk 8-m p. 15 keer in een paragraaf, het uitvoeren van een intermediaire na de eerste toevoeging en voor de laatste item op de hoogte van 39 cm vanaf de inlay (p = 116.) In de buurt aan beide zijden uitgegoten over elk 2-m p. 1 per 4 st, 2 x 2 op, dan af te halen 21 keer in een paragraaf op een hoogte van 16 cm vanaf het begin uitgegoten over (p = 48.) Sluit de resterende 16 st  De regeling van breien truien spaken.

Het terrein voor de bevestigingsmiddelen (2 delen): № 4-spaaks dial 8 st op en brei holle elastiek p 110. Sluit de loop breien steek met een naald.  De regeling van breien truien spaken. Montage en afwerking.  Langs het einde lussen dicht planken, leggen de drie plooien, gericht aan de partijen om zo de schouder breedte van te verminderen tot 7 cm Sluit de schoudernaden planken, die zo zijn uitgevoerd om de schouders naar achteren, wat overeenkomt met 18 lussen.

Vsheyte mouwen. Sluit de zijnaden en mouwen.  Langs de zijkanten van de trans op de hoogte van 16 cm vanaf de bodem, leg de twee voorste plooien een diepte van 2 cm

№ 3,5-spaaks dial 260 st op langs de zijkanten en nek rekken (op de vouwen, kiest u de lus door de invoering van een naald in de begrenzingslus ook door de respectievelijke vouwen) en langs de nek, inlay Tie voor 4 p. Rib 1 / 1 en 4 p. holle rubber (totaal = 2 cm) langs de kant van de juiste richel volgen de drie gaten voor de knoppen in de 2-m p. gom 1 / 1: de eerste na de eerste 4 paragraaf uit de onderste rand, en de andere op een afstand van 13 punt van elkaar (zij moeten lager zijn dan de frontale vouwen) voor elk van de gaatjes sluiten van een sectie en typ het in het volgende p.; Sluiten lus breien steek met een naald. Naai de knoppen aan de linker-met de hand gesneden inleg planken in de gaten.

Op het niveau van de frontale plooien aan de zijkant van elke plank, veters naaien voor het binden van onder Beek.  Being sexy en uniek is voor u te helpen.  De regeling van breien truien spaken.  Typ het woord blauw Gebaseerd op materialen www.sviterki.ru

truien breien, gebreide truien, schema's, breien lus