over breien

 

Bind een badpak alleen

Brei Badmode alle dames niet herkennen van de gebruiksvriendelijk en praktisch. Maar vandaag, de meeste vrouwen, als u niet gekocht een badpak, dus voor zeker te gaan. Brei Badmode wel de trend van 2011. Dus wat keuze is breien trikini, gesloten badpakken, bikini's, g-strings model met of korte broek.

Als je een strand had geen gelijk, das badpak zelf wilt. Tie badpak eigen breienmake Op dit moment is het veel gemakkelijker dan het was vijf jaar geleden, want vandaag kun je een grote verscheidenheid van regelingen te vinden op het internet en in de winkel te kopen het recht van elke vorm van discussie kleur.  Weet niet hoe of niet wil breien, kunt u vragen de geassocieerde deelneming  vriend of een speciaal beroep op het bedrijf.

De huidige modellen van gebreide badpakken net opgericht om de uniciteit en de originaliteit van stijl te benadrukken. Ze zijn zo divers dat geschikt is om iets voor jezelf zomaar een meisje kan kiezen.  Tegelijkertijd zal het onweerstaanbare blik in die bikini.  Meestal gebruikt voor de vervaardiging van badmode katoenen garen met een toevoeging in de vorm van elastine.

Als je gaat om een ​​gebreide zwembroek kopen, maar bang dat het zal een lange tijd droog, weet je dat alles zal afhangen van het garen. Hoewel het zou nog meer tijd dan normaal drogen badpak. Maar de schoonheid en originaliteit van gebreide badkleding is meer dan de dekking van deze een kleine fout.  Iemand zou kunnen denken dat in knit zwempak kan heet zijn.

Maar als je het vergelijkt katoen  en regelmatige zwempak gemaakt van kunststof, in de eerste voelt u zich meer comfortabel.  kleur, stijl en patronen gebreide badpakken  Zoals voor modieuze stijlen, moet u wellicht opgevallen dat in het afgelopen jaar, en in de populaire mini gehaakte bikini. Ook aandacht besteden aan de  met een "mesh", bloemen, kant en diverse ornamenten.  Mode-tekeningen en geometrische figuren erwten.

De mod geel, grijs, blauw, roze, wit en  zwarte gebreide badpakken.  Modetrend veilig kan worden genoemd een gebreide bikini strapless zavyazok. Vaak gebruikt om de rand te versieren.  Een van de belangrijkste voordelen van gebreide badpakken, is dat ze perfect juiste cijfer. Met de gordijnen of ryushechek op het lijfje en slipje, kunt u het volume.

En dankzij een vlinder of een bloemstuk kan de aandacht afleiden van een deel van het "probleem" gebieden.  Bron Gebaseerd op materiaal van v-krujevah.ru

badpak patroon, gebreide zwembroek, regeling, breien