over breien

 

Gebreide moderne zwempakken gevarieerd

Als dat niet zo lang geleden veel van de meisjes voelde een gebreide zwembroek onpraktisch en onhandig, maar tegenwoordig een aantal van ons hebben al gekocht deze waardevolle kleine ding. En terecht! Gebreide badmodeartikelen trend van 2011.  Vandaag de dag, de keuze van de badmode is gewoon enorm. Gesloten zwembroek, badpak string slipje met het model trikini - de moderne koper is geen verrassing.  Mode is voortdurend in beweging.

Tot op heden, designers doel - om de individualiteit van stijl, zijn originaliteit te benadrukken. Crochet badpak is het beste voldoet aan deze eisen. Modern  gebreide badpakken zijn zo divers dat elk meisje kan pick-up een badpak, dat ze er net schattig.   Link zwempak mezelf kan zijn en dan op het strand, zult u niet gelijk zijn.

Meestal is het breien van katoen met toegevoegde elastaan ​​(wanneer badpak goed past in de figuur).  Mode voor gebreide badkleding is niet een nieuwe trend. 10-20 jaar geleden, hebben sommige dames reeds gewezen op hen, maar door gebrek aan een goede kwaliteit van materialen  Gebreide zwembroek is dan niet een speciale populariteit.  Veel meisjes verwennen in het kopen van een gebreide zwembroek, alleen omdat hij bleef droog.

Het hangt allemaal af van het garen.  Sterker nog, het droogt een beetje langer dan zwembroeken uit weefsels. Maar je kunt omkleden of badpak een ander iets langer wachten. Het is onwaarschijnlijk dat u zal leiden tot een hoop ongemak.

Ik moet zeggen dat de snelste zwemkleding drogen van viscose.  Sommigen hebben de neiging om te geloven dat in gebreide zwembroek warm.  Als het badpak van katoenen garen is aangesloten, dan zal het veel comfortabeler is dan synthetisch weefsel, zoals badpak.  Welke modellen van gebreide badpakken ontwerpers zijn biedt ons in 2011?

Net als in voorgaande jaren, aparte modellen zijn erg populair gehaakte badpakken, die heel eerlijk en net iets betrekking hebben op de geslachtsdelen.  Heel vaak in de "gesloten" Swimsuit elementen zoals kant, bloemmotieven, diverse ornamenten en "grid" dat is een zeer originele look in gebreide vorm. Van trendy patronen kunnen worden onderscheiden erwten en verschillende geometrische figuren.

Een zwart badpak, wit, blauw, grijs, roze, geel.  Welke kleur zou jij kiezen, gebreide zwembroek ziet er zeer indrukwekkend en sexy.  Gebreide badmode string slipje met, badmode trikini, badmode met een gesloten bovenkant en warmte-korte broek, of een gesloten top, gesloten modellen, die zijn de mate van openheid of gewoon niet toegeven  Deze bikini is het hoogtepunt van gebreide zwembroek.

Geen weefsel kan niet vergelijken met Frank knit patronen. Modern knit gebreide badpak badpakken gevarieerdVeel ruimte voor fantasie, dat is moeilijk toe te passen in gebreide kleding, gemakkelijk komt tot uiting in een gebreide stof.  Modetrend Brei bikini badpak zonder snaren en riemen. Heel vaak ontwerpers gebruiken om hun meesterwerken rand te versieren. Op dit moment, veel bedrijven zijn bereid om diensten te verlenen in het breien van custom-made zwempakken.

Als u een breitechniek, niet moeilijk om een ​​badpak te maken op hun eigen zijn. U kunt kiezen voor het model dat u denkt dat is de ideale vorm van boven-en onderkant.  De schoonheid van een gebreide badpak is ook in het feit dat je met de hulp van een aantal onderdelen visueel, zijn vorm aan te passen.

Bijvoorbeeld, de dingetjes of modieuze draperie op het lijfje en slipje kan het volume, lichte inrichting, zoals bloemstuk toe te voegen, vlinders de aandacht afleiden van het "probleem" gebieden.  Knitting opengewerkte badpak kan ook experimenteren met de details.  Zo, ziet er prachtig badpak hechte met opgenaaid pailletten of strass steentjes het. Deze benadering niet alleen een aanvulling op uw badpak, maar ook de juiste verdeling van de lijn.

Het patroon dat u kiest, hangt ook af alleen op uw verbeelding. Opengewerkte breien, groene erwten, "grid" - kiezen wat je wilt!   Draag knit zwempak zal enige vrouw, vol vertrouwen in zijn onweerstaanbaarheid.  Dit soort dingen in de kleedkamer vergt een zekere moed.

Als u de eigenaar bent van een prachtige borsten, slanke taille en goedgevormde benen, waarom niet pronken in het bijzijn van anderen de perfectie van zijn vormen, vooral omdat  Badmode en dit vereist een zekere openheid. Gebaseerd op materialen www.borofka.ru

delicaat, zwembroek, badpak gebreide patroon