over breien

 

Gebreide zwembroek is een meesterwerk

Crochet badpak is een meesterwerk van yoBrei zwemkleding is erg populair! Daarom, badpakken erg hot topic voor breiers van vandaag, zowel de ervaren als de beginnende. Vandaag zal ik ingaan op de basisprincipes knit badpak haak. Alle informatie die ik verzameld van ervaren breisters evenals persoonlijke ervaring haak badpak. Zeer binnenkort zal ik een masterclass te doen op breien badpak stap voor stap foto's en video's. Van wat garen te breien badpak?

Girls podborochku om te testen het garen is hier: Deze vragen zijn allemaal breiers. forums op bijna elke pagina eindeloos deze vraag! Elastisch garen nodig! Meest geschikte garen met elastaan. Graven in het garen op te slaan, heb ik twee soorten garens gevonden met elastaan. Riep buitenlandse garen «El-katoen" (50 g/170 m), die zeldzaam is in de markt.

En onze binnenlandse, vindt u in vele winkels. Dit garen bedrijf Kamteks genaamd Cotton stretch 50g 160metrov footage. U kunt direct kijken op de site Kamteks Ik vind dit garen zijn kleuren, een hoop delicate bloemen. Daarnaast is het zeer zacht en aangenaam aan het lichaam. Van wat doen de band voor een gebreide zwembroek?

PMnogie gewoon vyvyazyvayut chaining en of yo, dat wil zeggen, binden snoeren. Maar ik denk niet raden u aan zo breien! Het is beter om te kopen een eenvoudige hoed gom. Of probeer het wasgoed. Hoewel ik zelf heb alleen ervaring met een hoed. Ook stropdas sc onder kleur van zijn zwembroek. Crochet badpak is een meesterwerk voor het breienmuts gom is van wisselende dikte, kies dan niet te dik, dat het netter uitzag.

Je weet wel, deze banden beter bestand tegen het gewicht van de borst in plaats van alleen vyvyazanye van garen. Ja, en de borst zal er meer upbeat en staan! Dit ben ik alleen maar zeggen uit eigen ervaring, want ik probeerde beide versies! Hoe het niet om de beker te geven aan rekken, garen voor het breien als het gebruikt wordt zonder elastine? PChtoby cup is niet uitgerekt aan de zijkanten noodzaak om het tandvlees te effenen!

U kunt de hoed zelf tandvlees vrij te maken. Maar voor zover ik weet breiers maken actief gebruik van rubber draad! Ze worden ook wel siliconen ader, of een kralenketting, gom, of spandex draad (maar het is heet Bobbin tandvlees). Nu zal brei de laatste of de laatste paar series band met een rubberen band, en deze beker niet zo gaan!

U kunt ook gebruik maken van de wasserette gom (ongeveer 3 mm breed), maar waarschijnlijk zal moeten naaien, ik zelf heb het niet geprobeerd. Hoe link naar een cup beha badpak? Ik stel voor dat je twee opties met de regelingen. Eerste shemki geschikt voor blauwe lijfje, en de tweede tot bruin. Voor de eerste regeling Brei voortdurend uitgebreid. En ook nog eens. Welk nut is aan jou.

Bekers Bekers voor badpak gebruik is niet verplicht. Maar als de borst klein is of heeft ervaren zwangerschap en borstvoeding, waarom niet profiteren van hen. Cups zijn verschillend, zelfs met het effect van de push-up. Zoals ik begrepen, voor zwempakken is het beter om een ​​cup-type model van de Su-53 te gebruiken, Model FB-41 is handig om een ​​beker te voegen als je een voering.

Als voorbeeld wil ik u te bieden van de Japanse ontwerpers werken. Hier kun je duidelijk zien hoe pristrochena podkladochka en ingebracht in een kopje. By the way, naast kopjes pushap ze gebruiken siliconen oor inserts. Borst met vladyshami ziet er gewoon perfect, zelfs als het is klein en podvisshaya.

Bovendien, zeggen ze dat ze graag de aanraking, natuurlijke borsten. Voering voor een gebreide zwembroek Graven in de fora waar naaien badpakken, leerde ik dat als een voeringstof, kunt u de zogenaamde supplex (een speciale doek voor het naaien van zwembroek), evenals een zeer fijne gebreide stof die naaien kleren gebruiken. Toch, denk ik, is om naar de winkel en naaien voor zwemkleding voering te vragen.

By the way, voor veel gebreide badpakken geen gebruik maken van de voeringstof. Maar ik denk dat dit noodzakelijk is omdat er meer hygiënisch en esthetisch. By the way, kun je naaien, zodat het zal dienen als een zak voor een kopje! Hoe link naar de leotard slipje? Ik heb met verschillende beschrijvingen, maar ik heb niet van pas komen.

Ik raad u aan breien een zeer eenvoudige maar effectieve manier. Neem uw favoriete broek. Brei en zich te concentreren op hun gemeenschappelijke kolommen met een omslag of zonder jaar, In tegenstelling tot wat u liever viskeuze breien aftopping. Start, bijvoorbeeld met de band, kan er zo, das kauwgum of haar op de eerste rij te zetten.

Eerste, Knit rechtdoor en vervolgens weg te nemen de lijn van slipje. Geloof me, zijn shorts met betrekking tot het model dat verkregen is handig om je veel beter dan op enkele beschrijving van de koffie! Nou, het lijkt het beste ding over breien en gebreide badpakken klaring zal ik je vertellen! Zeer binnenkort hoop ik te ontmaskeren en modelbeschrijving voor degenen die het nodig hebben!

In de tussentijd, fantaseren en bedenken! Kunt u ook een gebreide zwembroek - een meesterwerk! auteur Oleksi, op materialen oleksi.ru

gebreide zwembroek, haken, zwemkleding, yo