over breien

 

Gebreide zwembroek seizoen

Recente trends van dit jaar, wat leidt tot wat er op het strand mode-seizoen gebreide badpakken. Private of semi-transparante badpakken, bikini's of lichaam, maakte een haak of breinaalden, populair zal worden als altijd. buitengewoon mooi en vrouwelijk stuk van de zomer kleding en strand. In onze catalogus vindt u een verscheidenheid aan modellen badkleding met de hand gemaakt kant of dik stroperig.

Onze vakmensen kunnen fabriceren knit zwempak op maat voor uw figuur, en als je er niet in geslaagd op te pikken uit onze catalogus, doe een speciale bestelling op basis van uw eisen of u op het voorgestelde model. Het is vermeldenswaard een aantal van de voordelen van een gebreide zwembroek gemaakt van natuurlijke materialen ten opzichte van conventionele kunststof. Seizoen gehaakte badmode badpakDe eerste in een badpak is niet te warm, is het prettig voor het lichaam en veroorzaakt geen allergieën.

Ten tweede, het bovenste deel van een gebreide badpak kan ook gebruikt worden als een verleidelijke top.     Nou ja, natuurlijk, meer stijlvolle en pittige constant, bewonderende blikken aantrekken om hem heen, jurk voor beach party door de zee of de zwembaden gewoon niet vinden. Misschien is de enige negatieve is dat het niet snel droog, maar dit probleem kan worden opgelost door zelf, als je doel is niet frequent baden en zonnen en strand flirten. Als u indruk wilt maken op het strand, het resort en de waardigheid van zijn figuren te benadrukken, gebreide zwembroek is precies wat je nodig hebt. Op materialen www.salon-piko.ru

gebreide zwembroek, badpak, naald, opengewerkte breien