over breien

 

Je kunt zelfs een badpak

Dat is gewoon niet doen, als de handen goud. Zo blijkt, kunt u zelfs een badpak! De makkelijkste strand pak met spaken eruit kan zien. Patronen voor de onderkant van het badpak, moeten we de volgende metingen: poluobhvat taille, heupen poluobhvat, de lengte van het product op zijn kant, de lengte van het middelste deel (dat wil zeggen, vanuit het midden van de taille voor het midden van de taille van achteren).

Link kan zelfs badpak badpakMaak een tekening van de gestelde normen op zwaar papier. Brei vanaf de top te beginnen strakke elastiek, kiest u het benodigde aantal loops № 1,5 geleidelijk te verhogen tot een lus na een bepaald aantal rijen op basis van uw patroon. Na het inschakelen tot 3 cm in tricotsteek spaken № 2,5, ook het toevoegen van een lus om de heupen. patronen, begint het verwijderen van de lus (abrupt of geleidelijk -. afhankelijk van het model die u hebt ingesteld jezelf)

Koppelen, zodat de twee helften goed een vochtige doek en droog otparte, en dan steek. Om het lijfje leotard borst te meten bij de oksels en n en 6 cm boven de taille. Hebben iets dat lijkt op een halter top. Breien, te beginnen met de langste lijn van naalden № 2,5, brei ca.. 2 / 3 hoogte, ga dan naar de spaken № 1,5.

Het product is nu mogelijk om naaien, weven de banden van gekleurde draad, en het badpak te versieren met borduurwerk, knopen, kleur of in eerste instantie in plaats daarvan kiezen voor een mooie kous breipatroon. Voor hetzelfde patroon kan breien haken zwempak worden, zal het dikker en duurzamer dan de spaken en het lijfje kan worden gekoppeld van de afzonderlijke gekleurde vierkantjes. Haal meer outdoor badpak.

Fused zwempak kan worden gedaan door het aansluiten van het lijfje en onderkant van het doek kant breien. Hetzelfde patroon stropdas groot plein canvas die u zal dienen als Pare op het strand, en mooi als opengewerkte sjaal - thuis. Gebaseerd op materialen vayjem.com

badpak patroon, opengewerkte, mesh