over breien

 

Gebreide zwembroek

Brei Badmode breienCrochet badpak perfecte aanvulling op elke zomergarderobe dames. De voordelen van het in de voorkant van badkleding van synthetische materialen zijn onbetwistbaar. In dit artikel een aantal van hen. 1. Gebreide badpak is uniek in zijn soort.

Openwork patroon, en het patroon van de gewone kolommen met een omslag kan maken het uniek. Ongebruikelijk en origineel ziet er zwempak is gemaakt van vierkante, ronde of driehoekige motieven. Afwisselend rijen van contrasterende kleuren geven een specifiek model van helderheid. Het is geen geheim dat op dit moment uiterst modieuze kant. In een soortgelijke jurk van een vrouw voelt als een koningin.

Ondanks de transparantie van de intieme zones veilig weggestopt, zodat de meeste gebreide zwembroek en de meest timide natuur. In ieder geval kun je er absoluut zeker van dat dit zwempak niemand anders wil. 2. Natuurlijk en veilig. Katoen en linnen draad hier met een flexibel materiaal, waarvan meestal tally moderne zwempakken.

Uw product gemaakt uit natuurlijke vezels ademen gemakkelijk het lichaam. Natuurlijke vezels niet irriteren de huid en doe haar geen pijn uitstekende bescherming tegen de zon. 3. Gebreide badpak zorgt voor de creativiteit van de eigenaar. Immers, zij kiest de stijl, grootte, draad, patroon. Fantasie kent geen grenzen. Voor het decoreren van een badpak handige kralen, knopen, pailletten, pailletten, kralen, decoratieve vlechten.

Vyvyazannye ongewone gehaakte bloemen, bladeren, takjes geven dingen romantiek. 4. Zwembroek, gehaakt of spaken accentueren individualiteit van elke vrouw, praat over haar smaken en voorkeuren. Het kleurenschema (helder of rustgevende kleuren) en stijl (open, waardoor of ingetogen, bescheiden) zal vertellen over het temperament en het karakter van de eigenaar. Gebreide zwembroek cijfers benadrukken de voordelen en nadelen van verbergen.

5. Betaalbaarheid. Tie badpak, bijvoorbeeld, een haak is niet zo moeilijk. Zelfs een beginner naaister, leren de basis vormen van lussen, om te gaan met het werk. De keuze van de programma's en beschrijvingen zijn zo groot dat het zal breiers van alle niveaus te voldoen. Niet nodig een zwembroek en hoge materiaalkosten. Een moderne assortiment producten en accessoires voor het breien is zo groot dat zal elke creatieve idee uit te voeren.

Bijvoorbeeld, in 2011, op een manier niet alleen gehaakte badpakken, en gehaakte mini-sarongs dressing op de heup: Een meisje in een gebreide zwembroek aan te trekken zeker goedkeuring, u geniet van het uitzicht van anderen. Zeker daar en pessimisten wijzen op de tekortkomingen van de gebreide dingen, maar ze zullen de elegantie en de buitengewone aantrekkingskracht van waarderen gebreide badpak, dat lang zal worden op het hoogtepunt van de mode. Olga Tomchuk op materialen spletnicam.ru

Gebreide badmode, gebreide kleding, badmode, delicaat