over breien

 

Basis van haak

Basic haak jaarLes 1. Basis van haken breien alleen moet komen ten goede aan de mens. Dus herinner me een paar regels: 1. Leun achterover, achterover leunend in zijn stoel. Deze staat van het lichaam optimaal voor het breien van lessen 2. Een bal of bol van de draad moet altijd aan de linkerkant. Om te voorkomen dat reed weg, zet het in een pot of doos. 3. Das niet liegen!

Dit is zeer schadelijk voor het oog. 4. Niet Brei uren aan een stuk zonder pauze. 5. Doe alles zonder haast, zodat de bewegingen zijn uniform en glad. 6. Niet Brei bij weinig licht. Het licht zou vallen aan de linkerkant.

7. DRINGT leren om niet dun draadje licht, haak de juiste maat (schroefdraad moet gelijk zijn aan de haak is op het dunste punt, aan het hoofd). Op het heldere filamenten wordt u handiger om de lus te overwegen en de gebreide te begrijpen. LES ONE Neem het uiteinde van de draad en zet het op je linker wijsvinger. Neem een ​​haak in zijn rechterhand als met een potlood.

Duim en wijsvinger moet liggen op het vlakke deel van de haak, waarvoor het bestaat. Het hoofd van de haak mag niet verticaal naar beneden kijken, maar om iets schuin naar u toe. Crochet begint altijd met een keten van AIR LOOP (afgekort - VI). Ze - de basis van het werk. Maak een lus van de draad, hoofd van de haak te halen de draad van de bodem en trek het in een lus.

Draai de eerste lus, zodat ligt stevig op de haak, maar dat kon gemakkelijk de volgende. Basic haak hakenHet bedrag van de eerste lus zal de grootte van alle volgende lussen te bepalen. Ga nu terug naar de draad haak en trek in de primaire lus. Nu kunt breien de eerste lus van de ketting.

Wat betreft de lus-lus Tie, ze trekken naar de dezelfde lengte, en zorg ervoor dat de ketting wordt verkregen glad en mooi. Wanneer breien TA haak lussen die zich op de haak, telt niet mee. In het totaal aantal lussen is het geen deel uitmaakt van het patroon, en wordt beschouwd als leidend tot een lus waardoor het volgende stuk. Laten we eens kijken naar de antenne lussen van de keten.

Iedere lus bestaat uit drie delen draad, en als de ketting om te draaien in een horizontale positie, want het is in de toekomst en zal worden gehouden in breien, zult u zien dat een deel van de draad beneden is, een op de top, en een derde achter. Dit derde deel van de draad is een voortzetting van het onderste deel van de vorige lus en gaat terug. De basis van zijn haak sc (sc) en stijl met een omslag (PRS).

Het is ze, in combinatie met VLIEGTUIG scharnier (CAP) kan een grote mnogobrazie patronen. Haak is gewoonlijk of rijen (vooruit en achteruit), of in een cirkel (een cirkel, ovaal, vierkant, etc.). We beginnen te breien rijen in de vooruit en achteruit, met de meest simpele kolommen zonder jaar. de ketting nemen in zijn hand, zodat het lag in de handpalm horizontaal.

Het hoofd van de haak wordt in de derde lus van de keten van de haak, een lus aan de haak telt niet mee. Haaktype onder het bovenste deel van de lus. Pak de draad en trek het in de lus van de keten. Eagle Eye werd gevormd twee lussen. Nogmaals, de draad weer oppakken en haal deze door de twee lussen. Je hebt nu een eerste sc (sc).

Koyuchok invoeren in de volgende st en brei op dezelfde manier de tweede kolom, dan is de volgende, en zo verder tot het einde. Je hebt nu de eerste rij van de sc. De laatste kolom is beter te binden voor de meest recente draad in de laatste lus, als het ware "een knoop", dan de rand ziet er glad en netjes. Basic haak hakenOm handhaven van een groot aantal luchtfoto lussen zijn altijd gemaakt.

Hun aantal hangt af van hoe lang kolommen zijn uitgevoerd. In ons geval, toen we nog binding sc, voor een aantal grote behoefte een antenne-lus. Soms is het de laatste, maar in sommige beschrijvingen van haar eerste gesprek. Ze is tillen, een extra functie. Dus neem een ​​air loop.

Draai de breien als je de pagina's in het boek beurt. Nu gaan we breien in de tegenovergestelde richting. Voer een haak in de eerste lus, zodat de haak was, en de bovenste en onderste deel van de lus. Catch haak draad af en haal het in een lus. Je moet weer wendde zich tot twee lussen koyuchke.

Nogmaals, pak het touw haak en het door de twee lussen te trekken. Ga door tot het einde. Voor standaard loops sc haak is geplaatst onder de twee lijnen van de lus, maar later ik zal je laten zien een aantal indrukwekkende effecten kunnen worden bereikt door de invoering van de haak net onder de bodem, of net onder de top draad. Basic haaknaaldOm de trein en de vaardigheid, dus ik adviseren om breien een stuk van elke breedte en hoogte behouden.

Nou, als je wordt erg saai, stel je voor dat breien iets nuttigs, zoals een spons om de vaat wassen, of een sjaal voor poppen. Het belangrijkste is - om automatisme te bereiken in de uitvoering van de kolommen, vloeiende bewegingen, en rovnenkie loops. Wees niet ontmoedigd als op het eerste ziet eruit als een krom of lelijk. Je moet leren! In de volgende tutorial zal ik laten zien hoe je kolommen te maken met jaar.Op basis van materialen www.myjane.ru

yo, haken, haak, haken, yo