over breien

 

Breipatronen haak gemaakt

Breipatronen, maakte een haak, samengesteld uit verschillende combinaties van lus en kolommen. Monsters Knitting raden u aan een dikke haak, met behulp van de gemiddelde dikte van een draad van lichte tinten. Breien patronen haakpatroon gemaaktVan de dunne draad breien moeilijk, loops en bars zal slecht bekeken worden.  Haak deelneming in zijn rechter hand als een potlood of pen.  Wijsvinger diverse stukken naar voren en is op de haak (afb.

1). Moeten de handen worden zich vrij bewegen, ellebogen - geen steun.  Einde draden van de spoel worden gegooid door de wijsvinger van zijn linkerhand naar zijn en drukte zijn duim. Een string met een bal tussen de palm en andere vingers van zijn linkerhand. De spanning gecorrigeerde gemiddelde en ringvinger.  Draad van de spoel wordt genoemd werkt.  De keten-base bestaat uit lucht loops.

Voor de vorming van de eerste lus van de ketting leggen een werkende draad, die door de spoel gaat naar het eerste kootje van de wijsvinger van zijn linkerhand (het verlaten van het einde van een 3-4 cm gratis opknoping), ondersteuning van de draad van de wirwar van de duim, een opsomming van een haak eronder en zet het samen met een reeks van 360 ° tegen de klok in.  Crossing draden, gevormd als gevolg van deze beurt, verzwakt een beetje, maakt draad gooide de haak Beweging "op zichzelf", haken vangen van de kop te werken garen en trekken deze door de resulterende lus . dient te worden onderscheiden: gooide de boor string hook - een apparaat dat wordt gebruikt om alle items provyazyvaniya. Voor deze  pak de werkende garen beweging "voor zichzelf." Gebaseerd op materialen www.uzelok.in

Gerelateerde berichten:
  1. booties, lacy

haak, haak patronen, patroon, lus