over breien

 

De techniek van de haak

Het enige wat je nodig hebt om de technologie te ontwikkelen, het is een haak en een goed humeur. De essentie van crochet is dat je voordat je brei de volgende lus van de draad gooit de haak, en strek garen door andere loops of lus, en daarmee het verkrijgen van een nieuwe lus. Voordat we kijken naar de basis vormen van lussen die worden gebruikt in breien, overwegen hoe de draad en haak te houden. Het belangrijkste element van de haak van zijn hoofd.

De bovenkant van het hoofd smaller en iets aangescherpt. Dit is noodzakelijk om gemakkelijk haak in de lus. Op het moment dat u gedrapeerd over een haak met een draad door de lus een andere reeks, de draad is stevig in de verdieping van het hoofd en de slip niet. Om haak wordt niet afgeleid door voortdurend glijdt de draad, en andere kleine dingen die je nodig hebt om een ​​haak te kiezen.

Dit is in detail besproken in het artikel. De methode van het bedrijf de haak: we nemen de haak in zijn rechterhand als een pen, te houden tussen duim en wijsvinger, rustend op een kussen van de middelvinger, het hoofd van de haak beurt door zich aan het hoofd naar ons te kijken tip. Bij het breien haak glijdt vrij op de middelvinger. Dus de haak ligt in onze handen, worden overgelaten aan voor te bereiden voordat je nodig hebt om breiwol goed in je linkerhand.

De methode van het bedrijf de draad: de draad van de spoel op de wijsvinger van zijn linkerhand, langs het onder de middelvinger, ring op, en onder de pink.     Uiteinde van de draad, die ligt op de wijsvinger, houd je duim. De pink meer stevig gedrukt tegen de handpalm, hij vangt de draad die de spanning regelt tijdens het breien. Nu bent u klaar om een ​​duik in de wereld en een Deze hetzelfde. Gebaseerd op materialen mirnitok.ru

Gerelateerde berichten:
  1. breien

haken, yo, haak, yo, haken, lus