over breien

 

Haken breien

Haken Breien is gemaakt van verschillende materialen:. staal, hout, kunststof, bot bij voorkeur aan het licht en goed gepolijst vishaken Haken variëren in aantal (diepte bepaalt de grootte van het werkende deel van de haak.) Conventionele haak lengte 12-15 cm minder dan het aantal haken. , hoe dunner het garen te breien

Knitting haaknaaldenEr zijn ook speciale haken voor Tunesische gehaakte De lengte is 20.. - 40 cm, de hele staaf moeten glad zijn en appartement (geen zwelling). Soms is het voor het gemak in plaats van een lange staaf gebruikte nylon touw. De lange haken worden ook gekenmerkt door cijfers.

aanbevolen na het werk haak droog wol of linnen doek en bewaar deze op een droge de site voor het breien kan gebruikt worden iedere garen:. wol, zijde, katoen en andere stoffen, maakte een haak, een beetje uitgerekt De vorm wordt bereikt door het toevoegen van componenten en de afname van de loop, het verhogen of verlagen van de dichtheid van de knit (het verschil in diameter. haken en lijnen).

De reden of het aanvankelijke aantal van een product is de string van de lucht loops. Het is geen onderdeel van een patroon van rijen en wordt aangeduid als de nullijn. Om geen keten het trekken van een gebreide stof, moet het meer vrij worden uitgevoerd. starten van de uitvoering van de 1e rij van het patroon, vyvyazyvayut verschillende lussen voor het opheffen van de lucht, die de 1e kolom van de nieuwe serie.

Figuur stof bestaat uit identieke repetitieve elementen. Dat ze symmetrisch zijn gelegen aan het begin en het einde van de serie, is het noodzakelijk provyazyvat extra kolommen te vervangen en loops. Het aantal van deze loops wordt gegeven in de beschrijving van elk patroon Plate (extreme) van de lus in deze figuur niet inbegrepen. schema te lezen van onder naar boven.

Meestal zijn de oneven rijen worden gelezen van rechts naar links, en zelfs - van links naar rechts In andere gevallen, breien richting aangegeven door pijlen Vaak, als haken producten niet geheel doek, en individuele motieven, die vervolgens worden met elkaar verbonden Als algemene regel geldt dat de binding motief vanuit het centrum en... uitgevoerd in een cirkel.

Deelnemen aan motieven kunnen worden op vyvyazyvanii laatste rij, het bevestigen van het motief naar boven gebonden, of alle motieven apart breien en te combineren op het einde van een haak of een naald en draad. De materialen www.knitting.needle-werk. ru

Breien, haken, haaknaald