over breien

 

Je begint door te kiezen voor het breien haken

Haaknaalden zijn gemaakt van metaal, kunststof, hout en bot. Zij zijn geselecteerd op de dikte van het garen. Breien wol en producten gemaakt van dik garen te gebruiken dikke haken. Dunne metalen haken breien visnet lichte producten.

Als algemene regel geldt dat de haak moet worden 1,6-2 maal dikkere draad. Maar soms aan een kant patroon te krijgen en neem de dunne draad binden ze met een dikke haak. Haak op de juiste keuze hangt grotendeels af van de kwaliteit van het breien. Daarom, voordat begin Kussens, breien een kleine steekproef om ervoor te zorgen dat u correct de haak geselecteerd. Wanneer u klaar bent met breien, verwijder zorgvuldig alle uiteinden van de draden aan de verkeerde kant en daar zet ze.

De productie van katoenen garen kan worden gestreken door middel van een vochtige doek. Je begint door te kiezen voor de haken breien hakenDe productie van wollen garen lichtjes otparivayut door middel van een vochtige doek, nauwelijks aanraken van het ijzer, maar ze besteden vlak boven het oppervlak van een vochtige doek. Verwijder vervolgens de vochtige doek en laat het product op de tafel voor enige tijd volledig droog. Dus otparivayut onderdelen van het product.

Cross-linked producten in de gewrichten iets ook otutyuzhivayut door middel van een vochtige doek. Zoveel producten niet strijken (mutsen, sjaals, fishnet en strak). Afgewerkt breit gewassen en gedroogd, uitgespreid op een stuk stof op een vlakke ondergrond. De basis haken nemen SC en yo. De lucht lus. Breien is het begin, de vorming van een keten, en geldt voor alle breipatronen.

Polustolbik. Het wordt gebruikt voor het breien aan de rand van het product om het glad en strak, en bij het aansluiten van de vormen. Brei het: opleggen van een haak in de lus van de vorige rij of de 2e lus na een ketting te grijpen haak werken draad en direct rek het door de lus van de (keten) en een lus liggend op de haak (afb. links).

Sc. Voer een haak in de lus van de vorige rij of keten (als de 2e lus, niet meegerekend lussen op de haak), grijp en trek de draad lus. Aan een haak gevormd twee lussen. Nogmaals, pak een draad en rek het door middel van twee lussen, liggend op de haak.

Stijl met Yo. Do yo op haak, de haak treden in de lus van de vorige rij of keten (indien een derde lus van de haak, niet meegerekend lussen op de haak), pak een draad en trek de lus om een ​​niveau lus, liggend op de haak.     Gevormd op de haak drie lussen (een lus, yo, lus). Grijp dan een draad en rek het meer dan eerste 2 Netley op de haak (lus en jaar), hebben we weer vast te leggen draad en rek het in de afgelopen twee lussen op de haak.

Een kolom met twee jaar. Maak twee jaar de haak, de haak wordt geïntroduceerd in de lus van de vorige rij (of de 4e lus van de keten), pak een draad en strek de lus. Aan een haak gevormd vier lussen. Pak een draad en het door 2 rekken, de eerste lus, liggend op de haak, opnieuw de draad om het te rekken in de komende twee lussen ZVA haak te grijpen, opnieuw vast te leggen van de string en stretch de snaar door de laatste 2 lussen op de haak.

Een gesloten ring van lucht loops. Het aantal gesloten lussen aangebracht op de ring.     Polukolechko van luchtfoto loops. Hun aantal is aangebracht polukolechke. De pijl geeft de richting en beginnen breien. * - Een sterretje toe te wijzen het grootste deel van het patroon (figuur rapport). Bedoelen ze dat de gevangenen waren een combinatie van loops moet de gehele serie te herhalen. De materialen homefamily.rin.ru

Breien, opengewerkte, haken, haken, haak