over breien

 

De belangrijkste elementen van de haak

De belangrijkste elementen van de haak yo

De belangrijkste elementen van de haak - is een lucht-lus, sc en stijl met Yo. Andere elementen - derivaten daarvan. Breipatronen bestaan ​​uit verschillende combinaties van loops en lucht kolommen. deelneming in zijn rechter hand als een potlood of pen. De wijsvinger iets naar voren geschoven en is op de haak.

Einde van draad uit de wirwar gegooid door de wijsvinger van zijn linkerhand naar haar toe en drukte op de duim en middelvinger. Een string met een bal tussen de handpalm en vingers. De rode draad van de spoel werkt. Tijdens het breien moet de lussen op de haak te houden, dus ze zijn niet gestrekt en behaalde dezelfde lengte. Een keten van lucht loops. Voor de vorming van de 1e lus van de haak slaat u linksaf en ga de baard onder de draad van zijn eigen.

De haak met draad rond schroefdraad draaien tegen de klok in lus is gevormd op de haak. Deze lus houdt de duim en middelvinger in de plaats waar ze torsie. Sla linksaf haak baard, pak en strek de draad in een lus, die op de haak (afb. 04A). De duim in beslag en hield het uiteinde van de draad, draai knoop. Voor de vorming van de 2e Air lus (Fig.

04b) is geïntroduceerd onder de haak en draad, het vastleggen van het, geleid door een lus die zich op de haak. De belangrijkste elementen van de haak hakenEen heleboel luchtfoto lussen vormen een keten van lucht-loop, die dient als het oorspronkelijke aantal van bijna alle producten (Afb. 05). Tijdens het breien weefsel aan de bovenkant vormen een keten van lussen, die worden geïnjecteerd onder de haak.

Op elke lus van onderscheid - de half loop, gelegen aan de buitenkant van de stof, en - de helft van de lus, gelegen aan de binnenkant van het doek. Vanaf dat, onder bepaalde half-loop (of voor het geheel van de lus) wordt in de haak hangt foto breien. En nog een concept. - Het nakidyvanie draad op de haak nadat het al een lus. Elke jaar provyazyvaniya na een lus.

De haak kan een paar jaar doen voor kolommen van verschillende hoogtes. Een jaar kolom verlengt bij een lus, twee - 2 loop, etc. Polustolbik of het aansluiten kolom. Hij provyazyvaetsya aan het einde van de reeks, met knit in een cirkel, of, als je wilt naar de start van de serie te verplaatsen.

De haak wordt in de loop van de keten of een lus van de vorige rij, pak de werkende garen en tegelijkertijd door de lus van de ketting of lus van de vorige rij en de lus op de haak (afb. 06) te rekken. Sc. De haak wordt in de lus van de ketting wordt gevangen door de werkende draad door de lus en trok de ketting. Aan een haak gevormd twee lussen.

De belangrijkste elementen van de haak breipatronenNogmaals, pak de werkende garen en doorgegeven door middel van twee lussen op de haak (fig. 07). Stijl met Yo. Do yo haak op, haak geïnjecteerd in de lus van de ketting, pak en strek de draad door de lus van de keten. Scharnieren en yo, zijn op de haak, zo provyazyvayut. Het gooien van een werkende draad aan de haak, rek het door de lus en yo (Figuur 08a). Dan, nieuwsgierige de werkende garen, rek het door middel van twee lussen op de haak (afb.

08b). De tweede kolom brei de volgende lus van de ketting. Kolom met twee jaar. Maak de ene na de andere twee op de haak yo en injecteer het in een lus van de ketting, pak de werkende garen en doorgegeven door middel van deze lus. Eagle Eye heeft twee lussen en twee jaar.

Hun provyazyvayut manier: het nemen van een werkende draad haken, het rekken door de lus en het eerste jaar, opnieuw vast te leggen de werking draad en wordt doorgegeven door de lus en het tweede jaar, de laatste keer en pak de draad wordt doorgegeven door de overgebleven twee lussen (Afb. 09) . Stijl met 3 of meer jaar. Het uitvoeren van kolom met 3 of meer jaar, yo maken het vereiste aantal, en alle lussen op de haak voor 2 provyazyvayut samen in verschillende fasen. Lush kolom.

Link twee of meer kolommen met een omslag in een lus van de vorige rij, maar ze niet tot het einde, uit te voeren waarbij iedere kolom aan de haak door de lus. Vervolgens jaar doen en brei ze allemaal aan de haak van de lus. Een andere uitvoeringsvorm: trek een lus verschillende loops (meestal 3-6) tot ongeveer de hoogte van de kolom met yo. Pak dan de werkende garen en brei het allemaal bij elkaar langgerekte loops, behalve de laatste.

Aan het eind van een jaar gebreide deze laatste lus, en de vorige. (Fig. 10). Pico. Gebruikt als decoratie op de rand en in de gebreide items. 4.3 Provyazyvayut lucht lus en vervolgens geïnjecteerd haak naar de 1e Air Force in een lus of laatste kolom en brei sc.

haken, yo, patronen, breien, haken haak, yo