over breien

 

Gebreide stof dit is een luxe

Brei doek - een luxe die niet kan veroorloven veel. Brei doek - een luxe breienEn als je weet hoe te haken, kunt u uw huis te transformeren, maak het gezellig en voegen een vleugje individualiteit aan.  Toegegeven, niet iedereen die weet hoe om te breien kan dit proces te beheersen, want het doek is meestal gebreid van fijn katoengaren, haken № 1-2, en dus het proces is vrij lang en moeilijk.

Maar als je te binden een luxe doek voor mijn huis, denk ik, en huisdieren, en de gasten zullen je werk waarderen.  En voor dat je moest kiezen, ik produceerde verschillende prachtige modellen knit tafelkleed met een beschrijving. Dit grote ovale tafelkleden, tafelkleden en vierkante motieven, en kleine tafellakens, servetten.  Brei en gelukkig zijn om vrienden uit te nodigen voor de thee.

Een zeer mooie opengewerkte tafelkleed voor ronde tafel discussie.  Een ander vierkant tafelkleed, alsof de kleine servetten aan elkaar genaaid  Dit tafelkleed Ik heb net, waarschijnlijk omdat het geen gewone ...  Dit artikel werd voorbereid voor de site, bij een herdruk van het materiaal link naar deze site! Gebaseerd op materialen www.liveinternet.ru

Gerelateerde berichten:
  1. zwembroek neemt

opengewerkte breien