over breien

 

Geheimen van breien

De uitvinding behoort tot een bepaalde methode van Mademoiselle Riego de Blankarde, de dochter van de Frans-Spaanse edelman en Ierse. Secrets of gehaakte jurkZe bedacht hoe kant, die doet denken aan Venetië te maken, maar het zou een haak, die versnelde productie draaien. Een stuk van kant, die ten minste tweehonderd uur nodig is om een ​​naald te produceren, kan worden aangesloten binnen 20 uur.

V1846 Riego de Blankarde publiceerde het eerste boek van de Ierse monsters knit haak. De nieuwe techniek verspreidde zich snel en al gauw de hele familie bezig waren knit kant. Dit werd vergemakkelijkt door het feit dat de techniek van de Ierse kant is zeer geschikt voor massaproductie.

In tegenstelling tot de gebruikelijke knit haak Ierse haken bestaat uit individuele motieven (bladeren, bloemen, rozetten), die afzonderlijk zijn gebreid en dan in combinatie met het rooster. Deze methode kon de verdeling van arbeid - iedere breister die gespecialiseerd is in de individuele motieven, in overeenstemming met hun capaciteiten.

Dus, elk gezinslid kan een bijdrage leveren aan de totale winst, dus alle vastgebonden - mannen, vrouwen, kinderen en oude mensen.  Geheimen van Knitting angstvallig bewaakt door elke familie, was het werk verborgen, als het huis opeens buren - de concurrentie is concurrentie!

Afgewerkt met kant motieven opgenomen centra in de dichtstbijzijnde stad, en daar de meest ervaren en getalenteerde tovenaar verzameld van hen kant-en-klare kleding - kragen, manchetten, jurken en jassen, en zelfs parasols.  Ierse kant gemakkelijk gekocht in Dublin, Londen, Parijs, Rome, New York en San Francisco (de belangrijkste focus van de verkoop van Ierse lace up aardbeving van 1906).

De populariteit van kant varieerde, afhankelijk van de mode, maar toch was veel vraag tot aan de tweede wereld oorlog, die fors daalden na de vraag naar luxe goederen.  Nu belangstelling voor de ambachtelijke revival, grotendeels dankzij een interessant model ontwerpers met deze techniek.

Echter, de vraag niet alleen de huidige modellen - bijvoorbeeld door te trouwen met de kroonprins van Denemarken in 2004, de bruid was gekleed. "Op een eenvoudige ivoren jurk met een sluier van 100-jaar oude Ierse kant"  De belangrijkste waarde van de Ierse kant, misschien is dat het nog steeds met de hand gemaakt, individueel werk.  Als u borduren, weven tapijten en wandtapijten, gebreide trui is al lang in staat geweest om machine, maak vervolgens een gehaakte kant kan alleen master hand. Gebaseerd op materialen moikompas.ru

gehaakte jurk, haken, breien