over breien

 

Oprichting van de gehaakte bloem weide bloemen

In het huidige artikel - een korte geschiedenis van de bloem velden van gehaakte bloemen. Link een bloem is niet zo moeilijk - dat hebben we al een voorbeeld gezien. Om te beginnen met hun bloemen uitvinden, genoeg om een ​​paar trucjes die kunnen dan in hun experimenten worden gebruikt op breien bloemen kennen. Regelingen niet, voor te stellen als Al deze bloemen zijn geassocieerd improvisatie, zonder diagrammen - een bloemen friform. Er is hier niets ingewikkeld. We nemen alles wat we hebben tot haar beschikking: de foto kleur garen van katoen, bamboe, viscose, linnen, wol of u kunt gebruiken - voor de gehaakte.

Creatures bollenvelden van gehaakte bloemen yoBloemen van dikke wol garen zal veel meer massa dan katoen, maar ze zijn veel makkelijker te leren. Madeliefjes, vergeet-mij madeliefjes en andere bloemen worden gebreid, zoals de soort bloem bases in het midden van een cirkel die wordt toegevoegd aan de kleur die u wenst. Leaves eenvoudige gebreide ketting - lucht lussen die verbinding boogvormige elke 6,7 loops. Uitstekende decoratie voor zak of hoed, toch?

Voor de klokken, lelies, sneeuwklokjes, en dus je wilt een heleboel belletjes associëren. Hoe dit moet in detail in een speciale masterclass pro. Hoeft alleen maar zeer kleine belletjes. Bindt aan de keten-stam loop van de lucht en de bladeren zijn gebreid bars met jaar. Van de bellen, kunt u sieraden om te dragen op je nek en in plaats van kralen stropdas, of op een hoed, of zelfs direct op het haar.

Leaves, zoals in het geval van de modderkruiper, gebreide direct in het proces van het aansluiten van bloemen en stengels. Voor de pionen, viooltjes en klaprozen worden gebruikt puchochki wond draden, die zijn bevestigd op het vlak van de bloem-seredinke basis. Het blijkt dat de bulk weelderige bloem. De uiteinden van de draad kan worden gesneden - dan is het een pioen, of laat.

Meer over de vaststelling van dergelijke bloemen - volgend jaar. Een voorbeeld van kant en klare decoraties gebreid met bloemen. Als het product kan de bloemen kunt u naaien of lijm en kan worden verwijderd bloemen - op een klein bulavochkah. Gebaseerd op materialen cmapywka.ru

yo, haken, bloem, haken, haken, yo