over breien

 

Haak Bloemen Haak

Gehaakte bloemen Haaknaald

De wens om de kamerplanten bezocht door iedereen te versieren. Waarom niet je huis vol met vrolijke zomerkleuren, kleuren die niet ooit vervagen? Laten we eens kijken hoe we 'groen' zijn interieur met knit kleuren. Weinig licht garen, haak, naalden, scharen, kralen - en het materiaal aan een "eeuwigdurende" kleuren maken al is.

Eerste, gewapend met een haak, brei een paar bloemen en ze met kralen en parels (kleurenschema en stijl gekozen in overeenstemming met de decoratie van het huis) te versieren. Dan, als getypt genoeg gehaakte bloemen, denken over de beste manier om een ​​zomerse entourage te creëren. Haak bloemen kunnen gebruikt worden in een omgeving die op verschillende manieren, zo te komen tot oplossingen van hun eigen smaak. Tegen de zomer wil iedereen iets nieuws.

Het is ook wenselijk te werken kunnen worden uitgevoerd snel en goedkoop. Hier is een zeer eenvoudige versie van het ontwerp: elementen voor hem te haken. Allereerst is het bloemen. Gemaakt op een eenvoudige gehaakte bloemen sieren de technologie kussens, gordijnen, spreien en zelfs schoenen.

Zoals je weet, met de kleur kan mijn stemming veranderen aan de vorm van de kamer aan te passen is mislukt, enzovoort, en een klein contrast detail kan het dagelijkse decor verlevendigen. Design jaar moeten andere tabel gemakkelijk worden, kunt u zelfs licht zeggen. En natuurlijk, een zomer zonder bloemen leggen ondenkbaar! Gehaakte bloemen genaaid aan de randen van servetten, breng levendige accenten.

En in de winter, deze accessoires zullen worden herinnerd over de picknicks en vakantie bijeenkomsten in de avonduren.

naald, haak, breien