over breien

 

In haken

Caps, hoeden, baretten, sjaals, sjaals, wanten  En zelfs kits, haken, zeer origineel, modieus. Immers, hoe mooi - visnet handschoenen, en daarnaast - een hoed of paraplu. Een nieuwerwetse  Haak (en andere) schoenen? Het werkt ook prima als een fantasie craftswomen. Elegant gehaakte baret zal een prachtige decoratie van uw hoofd zijn en een aanvulling op de outfit.

- Mooi en noodzakelijk ding, niet alleen voor kinderen, maar volwassenen zullen niet opgeven, geassocieerd met liefde, zullen ze warm in de kou je voeten.  Haak pinetochki - een paar uur, proberen en geniet van het resultaat, niet alleen u, maar dichtbij, en de baby zal blij zijn met hoe deze update.  , Fancy sets of kantoor - is de plaats waar brassende fancy ideeën. En de schoonheid van de modellen spreekt voor zich.

Tunica hook - het is een noodzakelijk ding in het algemeen, kan gedragen worden als een strand-versie van de parade-of uitschakelen door nieuwsgierige eronder de juiste T-shirt.  In toenemende mate zijn er meisjes, vrouwen op het strand  . Het is mooi, gebruiksvriendelijk. In de gehaakte badpakMaar je moet dat breien zwembroek uit te strekken van de draad die als het nat is het niet uitgerekt weten.

En is het niet, als je denkt dat  gehaakte badpak alleen voor de jonge, slanke meisjes hoeft alleen maar de beste versie van een lijfje en slipje kiest bovendien de winkels te verkopen kommen.  Ik wil naar paragraaf nota. Wat slimme modellen voor iedere smaak, leeftijd, vorm, welke vorm, elke favoriete model kan worden toegeschreven aan zichzelf, met zijn metingen en berekeningen aan te passen.

Maar voor degenen die nog steeds moeilijk te navigeren, kunt u recht op de beschrijvingen die voor elk model, maar met hun garen en passende haak nummers.  Bolero, Schrage  - Een woede, wat voor soort - groot en klein, met mouwen en zonder bijbehorende verschillende patronen of motieven, kleur en zwart-wit.  - Het is heel tijdrovend werk, maar de moeite waard!

Originaliteit is gegarandeerd, de vacht kan de zomer, maar als je naaien een voering, is het geschikt voor de koudere seizoen.  Wanneer breien vacht, bijzondere aandacht besteden aan de selectie van garen, het moet voldoen aan het seizoen.  En wat mooi, maar prachtig gezicht. En u denk niet dat shawl - deze outfit voor oma's, fundamenteel je het mis!  Tippet - een mode-accessoire die kan worden gedragen op de schouders of gebruikt als een hoofdtooi.

Ik wens jullie allemaal veel geluk en succes in de haken! Op basis van materialen VSE-sama.ru

neemt, hoed, badpak, haak, haak